Trakasseras av invandrargäng och vill flytta - får ingen hjälp av kommunen

Läs hela artikeln på Nordfront: Trakasseras av invandrargäng och vill flytta – får ingen hjälp av kommunen

Ensamstående svensk mamma och hennes dotter förföljs efter rasismanklagelser • Kommunala bostadsbolaget vägrar hjälpa dem att flytta.

Mångkulturens rätta ansikte i ett nötskal skulle man kunna säga. Men dumme Svenssons som röstar på liberalsluskar och tror på öppen svenskhet och annat nedbrytande tjafs och inte fattar sitt eget bästa och håller på sitt eget vita folk till hundra procent. Får nog räkna med att det ligger mycket sanning i ordspråket som säger; att som man bäddar - får man ligga eller hur det nu var…

Japp, så är det. Till cirka 99,99% vill svenskarna dö ut.

Det är europeiska kommunister och perversa liberaler som omvandlar Europas amerikaniserade delen till den nya tredje världen med främlingsinvasionen. Det är nu farligt för hemmabefolkningen till illuminatis glädje.

Jag hör själv om svenskar som tvingats flytta p.g.a trakasserier. Invandrare kastar sten mot deras fönster och skriker glåpord. Det är otryggt helt enkelt. Ens hem, som är det viktigaste av allt. Man tvingas flytta, för av polisen får man ingen hjälp. Polisen tar istället mörkermänniskornas parti och talar om hur synd det är om dem.