Tomas Eneroth polisanmäld för tafsning på S-kongress

Läs hela artikeln på Nordfront: Tomas Eneroth polisanmäld för tafsning på S-kongress

Tidig informationsinhämtning påbörjad • Åklagare hänvisar till förundersökningssekretess.

Han kan väl börja med att erkänna att han är en sosse! Som alltid ljuger?

Frågan är, om inte en sån som honom ändå hade varit en roligare och spontanare statsminister än Löfvén?

Vi ska inte vara så fördömande i förskott innan vi har alla fakta på bordet.

Det kan helt enkelt handla om att han lider av samma åkomma som den tidigare centerpartisten och jordbruksministern Eskil Erlandsson som gjorde sig känd för den större allmänheten genom att i riksdagen ifrågasätta om det är djurplågeri om man smetar något gott på sitt kön som hunden får slicka i sig, samtidigt som man smeker den på spemarna.

Det här var ett sidospår, men den gode Eskil drabbades senare av den sk “vikingasjukan” med symptom som stelhet och kramp i fingrarna som motverkas bäst genom att man masserar något mjukt med fingrarna. Och när man sitter på länga sammanträden och har glömt sin ortopediska gummiboll och det sitter en kvinnlig partikamrat tätt intill, vad kan då vara bättre än att massera hennes lår; ju närmare f****n desto mjukare och bättre effekt.

Kanske är det så med den här Eneroth att han också lider av vikingasjukan och var i akut behov av att knåda en mjuk kvinnorygg (och sen är det ju en definitionsfråga var ryggen slutar och rumpan tar vid) innan fingrarna låste sig fullständigt.

han anklagas för är att ha tagit en kvinnlig partikollega på rumpan

Usch, man får ju hoppas att det fanns handsprit tillgängligt på nära håll.

1 gillning

Förr tog man sådana “överträdelser” med humor när man var ung. Tycker ibland att kvinnorna är lite väl indignerade efter Me to protesterna. Många av dem vill bara göra sig märkvärdiga - men kära män, i dagens feministiska diktatur, håll händerna knutna bakom ryggen! Det tycks vara rätt problematisk det där med händerna. Lyfta den högra - t.ex.