Tjänsteman blir "tjänsteperson" i Strömstad

Läs hela artikeln på Nordfront: Tjänsteman blir "tjänsteperson" i Strömstad

Ordet “man” är förtryckande mot kvinnor • Ökänt feministparti ligger bakom motionen.

Om man nu ändå ska vara politiskt korrekt, vad är det då för fel på tjänstehen? Det är ju dessutom lika långt som det gamla ordet och borde bli lättare att vänja sig vid.

Ska Sverige även lobba för att byta ut det internationellt använda ”ombudsman” också?

De styrande försöker städa bort särskiljande beteckningar för det i samhället grundläggande språkbruket för naturligt könsbestämmande ord som; man, kvinna, pojke, flicka och så vidare. Visserligen kan det ibland bli lite löjligt ordmässigt när det gäller olika yrken som både en man eller kvinna kan inneha. Tänker här främst på beteckningen, sjuksköterska eller även ordet syster i det sammanhanget. När det gäller en man inom det yrket, så blir det ju lite fånigt, exempelvis om någon frågar efter syster Kalle eller sjuksköterskan Johan och sånt. Något som också låter lite galet är när det är riksdagsdebatter och man hör sånt som - tack, fru talman. Det blir nog knepigt att byta ut de könsbestämmande orden, det blir nog säkert att ta till något nyspråkligt. I riksdagen skulle det väl kanske låta ännu knasigare med ord som - tack, fru talesperson. Styrande kan irra omkring som höns med sitt - hen om de så vill. Men hos normala människor heter det som alltid - han och hon. Nu har alla närvarande sionistiska politiker fått dagens språklektion och kan gå ut och leka.

1 gillning

Tjänsteman - förnedrande? Hur då? När byxmodet sys även för kvinnor med låtsasgylf? Är inte det ett manligt inslag? Förr var en man med feminina drag suspekt Och en maskulin kvinna likaså, riktig så långt vill man inte gå då det kunde hindra hjälpsamheten inom familjen. Men gränser måste dras och det har feministerna överskridit för länge sedan. Döda foster, hata männen, samkönade äktenskap förintar folkgemenskapen helt. Som en liten kuriosa vill jag nämna: AH såg på flickornas uniformering och protesterade:" Efter kriget måste vi ändra stilen på vår kvinnliga Hitlerjugenduniform,. ( Kanske kom idén efter ett besök från Quislings kvinnliga ungdomsbesök då de nya planenliga prospekt liknade deras. De var snygga, kvinnliga och propra i sin stil.)

1 gillning

PS Norrmännen kan väl förmedla en bild utan AH då vår svenska HMF lag inte tillåter det.???

“Ombudsman” är det mest lånade svenska ordet någonsin utomlands, i alla fall i länder där engelskan är nån sorts överspråk. Kanske borde man uppdatera och könsneutralisera ordet till “ombudshen” eftersom det ju numera bara är hönshjärnor som har något att säga till om i det som en gång var Sverige.

Varför inte “tjänstefel” eftersom den inkvoterade pigmentadeln ändå inte kan stava rätt ens till sina egna namn. I Malmö var det nån inkvotering som inte lyckades bättre med att författa parkeringsstadgan än att det blev fri parkering överallt samtidigt som det ansvariga P-bolaget skrev ut ogiltiga P-böter för 17 miljoner kr i tron att det var de uppsatta gatuskyltarna som gällde - som Malmö stad naturligtvis inte tänker betala tillbaka, om man inte själv begär det och kan bevisa att man blivit felaktigt lappad.

Lärare, lärarinna, Tjänsteman Tjänstinna går inte det? Men då blir det naturligtvis könsbenämning igen. Talaren Talarinna eller är det omöjligt i svenskan?. (Sprecher Sprecherin) Men eftersom engelskan tyvärr dominerar finns det andra möjligheter?

1 gillning

Att kalla manliga sjukskötare för sjuksköterskor ser feministpacket inga problem med. 99% av den svenska befolkningen behöver in på dårhus under längre eller kortare tid.

Aber du hast recht! Die deutsche Sprache ist so reich und vielfältig daß blöde Probleme wie “tjänsteman” einfach nicht auftreten. Man sagt einfach Beamter oder Beamtin. Case closed!

det kvinnliga ska bugas inför. och negrer. i denna upp&ned värld tydligen.

stannar hellre vid Jesus Fötter

sen kan man ju fråga sig om de tänker ge sig in på ordet “ombudsman” Ombudsman - Wikipedia också

hen är ju engelska för höna. och vad säger Jesus i bibeln om inte typ att Han varit som en höna som ropar efter sina barn.

Beamter, Beamtin natuerlich. Bin ja dof, vergesse die deutsche schöne Sprache so was? Wie sagte mein Vater :" Ach was, diese Leute sind keine ueberzeugten Nationalsocialisten, nur Uniformsbeamter när de ståtade med vackra uniformer. SA ist was anderes." Chen är en trevlig ändelse och bitte saknar jag i Sverige. Har som princip: Skriver Du till kamrater och vänner av artighets skäl med stort D och Ni eller Er - alla andra som vanligt. Försökte införa det inom NMR men fick inget gehör. Men jag envisas själv. Tack dankeschön Herr Andersson.

1 gillning

Det här med att styrande arbetar för att byta ut vedertagna språkliga begrepp som: han och hon mot ”hen” och försöker göra människan till en könlös neutral individ genom att plocka bort ordet man och kvinna och ersätta dessa med exempelvis ordet ”annan” i blanketter och dokument. Det är ett strukturerat arbete som ingår i sionismens kommunistiska agenda för att forma en rotlös befolkning bestående av en enda grå likformad massa helt utan individuell särart. Samtidigt som de försöker att genomföra denna avhumanisering så kallar de sionistiska hantlangarna detta för en inkludering.

Dagens makthavare anser att det är inkluderande att utesluta en majoritet av befolkningen på åtminstone långt över 90 procent som vet om de är av manligt eller kvinnligt kön. När det gäller enskilda myndiga personer kan det väl vara acceptabelt om någon frivilligt och officiellt vill tilltalas med ett totalt avhumaniserande och i realiteten en nedsättande neutral beteckning. Men den som har en högre självkänsla och respekt för mänsklig särart, ska inte behövas utsättas för sådant förtryck. Minns inte vem som sade det eller i vilket sammanhang, men det här är med all säkerhet bara ännu ett steg i processen att försöka göra robotar av människan.

Det är inte helt otroligt att om sionismens förtryck får fortsätta, blir alla skyldiga att bära sitt personnummer fullt synligt på kläderna. Sådant brukar väl normalt i världen endast gälla för brottslingar på fångvårdsanstalt. Sionistisk kommunism är bevisligen helt enkelt människofientlig. Ingen vit nordbo ska behöva att avhumaniseras i sitt eget land. Den som går med på att som individ bli kallad för höna (hen) i stället för han eller hon och görs ordmässigt könlös genom att personlig beteckning som man eller kvinna ersätts med ordet (annan) har helt tappat verklighetsförankring.

Psykologiskt är ord väldigt betydelsefulla för att förklara känslor och praktiskt göra sig förstådd. Det går inte att påstå att man är det man kanske för stunden upplever sig vara. Det är att försöka göra fantasi till verklighet vilket inte fungerar. Språklig utveckling och ordmässig förändring, det är något som pågår hela tiden, men det måste finnas gränser även på politisk idioti. Det är nog som så att små förvirrade feministiska politiker med sionistiskt storhetsvansinne i det lilla - nog inte ska försöka sig på sådant de inte förstår sig på. Sammanfattningsvis, alla kan vara stolta för sin biologiska konstruktion, man som kvinna - den som inte vet vem den är, eller vill vara ett fantasifoster får väl kalla sig för - annan, om den vill, men det är ingen norm som ska prackas på normala människor.

1 gillning

@Armafrei Det du skriver är redan verklighet i bla skitlandet Kanada. Om det tex uppstår en skilsmässa med påföljande vårdnadstvist och mamman har lurat i en dotter i familjen att hon i själva verket är en pojke och pappan fortsätter att kalla sin dotter för flicka, så åker han i fängelse.

I USA är det förbjudet att i officiella federala sammanhang använda pronomen som “she” eller “he”. Istället ska könsneutrala pronomen som “person” användas. Kvinnor för inte kallas “kvinna” - istället ska de kallas “menstruerande personer”, för att inte kränka män som lider av vanföreställningen att de är kvinnor. Liknande utveckling är på gång i bla Sverige.

Avsikten med allt detta är naturligtvis att avhumanisera den vita rasen så att folkmordet på oss ska underlättas. I rasfrämlingarnas ögon är vi djur, eller ännu värre; sinnessjuka avarter som inte förtjänar att leva.

Det kan nog bara vara en sinnessjuk sionist som ligger bakom idiotin att kräva att en kvinna ska benämnas som en ”menstruerande person”. Med tiden så kan språk och även tänkandet drabbas. Judar brukar väl ofta vara bra på att skriva diverse meningslösa böcker som de av de sina, sen får fina priser för, och sedan får sitta och breda ut sig i judestyrd TV och tala om. En sådan framtida bok av någon feminist som kanske skrivit om USA och exempelvis New York, Skulle kunna börja så här: Bussdörren öppnades, hade just hunnit fram och letade efter pengar - betalade till chauffören som var en trevlig menstruerande person i sextioårsåldern. Det var nog pensionärernas syförening i kvarteret som hade varit ute på en liten åktur och nu var på väg hem. Kunde säkert räkna till femton åttioåriga gladlynta menstruerande personer.
Vad vore världen utan sionism…