Timbuktu: "Tid och demografi är på svarta och brunas sida"

Läs hela artikeln på Nordfront: Timbuktu: ”Tid och demografi är på svarta och brunas sida”

Skriver att SD:s framgångar kommer att motverkas av folkutbytet • Inlägget gillas av 11 000 Instagram-konton.

Nej men, pågår det ett folkutbyte där den vita rasen tydligen ska raderas. Sådana konspirationsteorier denne Timbuktu tycks ha drabbats av…

1 gillning

Jag får uppmuntrande bilder i sinnet, ser hur Tim-Back-To-Africa står ensam på flygplatsen med sin text på ett plakat, och mot honom kommer svensk militär med 500 busslaster hemvändande rasfrämlingar.

Hoppas på att han åker tbx till Timbuktu!

500 busslaster med hemvändande rasfrämlingar, det vore allt en god gärning inte bara för vår miljö som det så ofta hycklas om från politikerhåll. Detta för att väl kunna mjölka ut ännu någon skattekrona från de vita som tvingas försörja sådana som av naturen inte har det minsta här i norr att göra vilket man ofta hör på stan när berikare inte är i närheten…

Nebern har valt ett bra artistnamn. Sålunda talar han om för oss vart vi ska repatriera honom. Där kommer han inte ha tid att rappa. All tid kommer att gå åt att arbeta för överlevnaden. men det är ju inte vårt problem.

En bekvämlighet betald och uppvärmd kommer att sluta med att bukten hamnar i ett iskallt hav där ingen kommer att rädda honom.