Till minne av Hédi Fried

Läs hela artikeln på Nordfront: Till minne av Hédi Fried

Åtta fantastiska solskenshistorier • Om tulpanjudar som överlevde genom att andas genom nyckelhål, dricka blod, gömma sig i toaletter, gå baklänges i avrättningskön och klättra ut genom gaskammarfönstret.

Tulpaner och nappflaska :rofl::rofl:

Man kan säga mycket om judar, men nog har de en fantastisk fantasi alltså. Men det gör nog inte sådana individer trots världens alla pengar värdiga att styra över alla andra folk kan man tänka…

2 gillningar

Hahaha :rofl: :joy: Dessa monumentala (((lögnare))).

Förstår ni hur jävla sjuka dom är?

Om detta må vi berätta :+1:

Det som är det (((jävliga))) är att denna (((stam))) äger och kontrollerar en stor del av vår värld. Det måste bli ett slut på det! :ok_hand:

2 gillningar

Den sista intervjunen med Hédi på Sionistisk Vilseledande Television, bortkopplad från sanning och verklighet, är riktigt under hållande!

1 gillning

Varje gång jag ser dessa djävulsansikten tänker jag på den förintelse som pågår i vår vita värld. Varför detta anskrämliga väsen levt i snart ett sekel ska hon tacka tyskarna för.

2 gillningar

Såvitt jag vet så levrar sig blodet tämligen omgående efter att hjärtat slutat slå. Men kanske den sluge huden ryckte ut strängar av det stelnade blodet och åt det som en glasspinne? Håhåjaja. Roande är det dock att läsa. ger lite Múnchausen-vibbar.

2 gillningar

Här 7 lögner till, som dissekeras och slängs på den historiska skräphögen.

Det sorgliga är att sagor förr roade barn, gjordes danslekar, i glädjens tecken. Men dessa sagor indoktrinerar hat, förvrider huvuden på våra skolbarn skapar osämja om man i fråga sätter den s. k. sanningshalten, både inom familjer, vänner och senare på arbetsplatser. Det är en djävulsk indoktrinering som har kommit så långt att man vägrar lokalhyror, mötesfrihet för de som tvivlar, ändå räcker inte det. I Tyskland och Österrike eller Stortyskland som då kallades, skändas gravarna över deras förfäder som hade nationalsocialistisk anknytning, sätter sanningssökande och tvivlare i fängelse, med påtryckningar från judarnas övertygelseförmåga. Det kan kännas maktlös ibland men ett ljus sprider ändå ett sken i mörkret och kan tända en brand - detta ljus heter Nord Front och man är tacksam över att det brinner med en sådan klar låga.

Tyvärr önskar man att deras religiösa, dekadenta övergrepp på barn där de suger ut blodet efter att ha omskurit bebisar vore en saga trotsallt…

Visar bara vidrigheten i deras tankesätt och dess religion.

Många pedofiler som dessutom ofta råkar vara judar av någon anledning, ta bara Epstein t.ex.

Med dom där historierna kan man fundera på om braindead är baserad på en verklig händelse.