Tänker blockera hela Taiwan med militärövningar

Läs hela artikeln på Nordfront: Tänker blockera hela Taiwan med militärövningar

Kina blockerar samtliga hamnar och sjöfartsleder • Missiler kommer att flyga över Taiwan • Experten: “Se detta som krigsförberedelser”

Det är mycket farligt att samla ihop så mycket militär på sådan liten yta. Tänk vad 4 st svenska ubåtar kunde skada kina.

Det räckte tydligen inte med skapad Coronahysteri och dödliga giftsprutor som falskeligen kallats influensavaccin samt onödigt krigande i Ukraina. Ondskans makt vill tydligen se att Kina i sin region gör som Ryssland och startar krig för att därmed fördjupa och förlänga för sionismen ekonomiskt lönande kaos och oro i världen. Det var visst ett tag sedan man läste Sions vises protokoll. Var är nu länken till denna klassiska skrift… Just det, här är den: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Nja… Kan du förklara närmare hur det skulle fungera i praktiken? Jag tror nämligen att det är precis tvärtom. Jag tror att det är vi som har allt att vinna på alla former av krig och kaos just nu.

Sedan vill jag påpeka att de grundläggande faktorerna för en omfattande kris av något slag redan fanns där. Coronarestriktioner och kriget i Ukraina har påskyndat händelserna en hel del, men inte orsakat dem. 2020-talet är en helt ny värld och det finns ingen återvändo. Var beredd på att allting kommer bli mycket dyrare och mycket jobbigare under resten av ditt liv. Det finns delar av världen där det kommer bli ännu sämre, men räkna med att Europa kommer bli mycket fattigt inom en ganska snar framtid.

Apropå vaccin “– Gardasil gör våra unga kvinnor till försökskaniner”

Det är helt rätt att faktorer för en omfattande kris av något slag fanns innan den uppenbart planerade pandemin med skadligt Covid-19 vaccin som varit så lönande för en liten grupp medicinmånglare och ekonomiskt starka. Sådana där grupperingar som exempelvis Rockefeller Foundation med sina ständiga rapporter med beräknade scenarier som alltid tycks slå in som genom mirakler. Samtidigt som alltid denna grupp av intressenter som finns inom deras sfär gör goda affärer, oavsett om börsen går upp eller ned.

Krig har alltid varit lönande för den grupp som lånar ut pengar för att hålla ruljangsen igång. Det är alltid den vanliga lilla människan som får betala för ett fåtals ständigt goda tider. Folkvandringar skapas enklast med krig, och att de sluga betalar för att exempelvis mörka rasfrämlingar tar sig in i våra vita länder. Det här är väl inget nytt fenomen att de anti-vitas krig driver på massinvandringen genom att folk från fattigare länder vill ta sig till områden i världen som för tillfället har det bättre.

Europa och inte minst Sverige kommer att bli mycket fattigt och än mer härjat av våld som idag kommer att ses som den goda tiden om tio år. Det lånas hela tiden pengar av judisk makts bankirer, utlands-skulden ökar brukar det heta. Landets sioniststyrda antivita regeringstyper lär nog fortsätta att låna för att kunna fortsätta dagens antivita politik. Det enda som inte påverkas nämnvärt av vad som än händer i världen tycks vara massinvandringen av mörka rasfrämlingar.

Det finns bara ett parti som vet vilka det är som ligger bakom dagens alla nedbrytande händelser. Det kan man läsa om på motståndsrörelsens sida och i partiprogrammet Vår väg: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Nog ska man väl vara optimist och hoppas på svåra tider som kan vända trenden mot att Sverige blir som en liten skithåla i något land som mängder av berikare ofta tycks komma ifrån. Men det ska nog till mycket innan tröge dumsvensken vaknar och fattar ett smack. Men vi nationella som vet hur det ligger till röstar på det enda partiet som har den politik vi så väl behöver. Rösta på – Nordiska motståndsrörelsen: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jag tycker att du gör lite felaktiga analyser, men strunt samma. Vi kan diskutera det om 20 år eller så när vi vet hur det gick. :wink:

Risken finns att vi blir utrotade, men det är ju det vi ska förhindra.

Det finns inte bara en risk, utan det är ett matematiskt faktum att vi nordbor och vita svenskar blir utrotade eller undanträngda om dagens massinvandring på omkring runt 100 000 rasfrämlingar per år får fortgå med oförminskad tillströmning vilket utan en helt totalt omlagd politik kommer att ske.

Hela vårt folk kommer att bli undanträngt och en nedtrampad minoritet i vårt eget land om inget görs omedelbart. Det enda rätta är att glömma andra partier och omgående politiskt stödja Nordiska motståndsrörelsen. Här om dagen var det soligt och vackert väder här i staden, då tog man sig en cykeltur, och det var slående hur få vita riktiga svenskar man mötte längs vägen en vanlig eftermiddag.

Det såg egentligen mest ut som att man var på en semesterresa någonstans i mörkaste Afrika eller Mellanöstern. Så den som älskar sitt eget folk har endast som sagt ett enda val i höst. Förresten har valsedlarna kommit, vilket går att beställa för de som inte redan har gjort så: Nu kan du beställa valsedlar till valet i september (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!