Talibanerna har segrat!

Läs hela artikeln på Nordfront: Talibanerna har segrat!

Talibanerna har intagit Kabul • Presidenten har flytt • Nu utropas det Islamiska emiratet.

ett gäng bönder med aks vann över sofistikerade demokratiska styrkor som hade västs stöd
säger mycket

Konstigt att den liberala västvärlden reagerar med en sådan bestörtning på talibanernas seger. USraels allierade Saudiarabien är ju ett ännu värre h-e än talibanernas Afghanistan. Och detta land (Saudiarabien) har Löfvenregeringen valt in i FNs kvinnokommission.

Talibanernas Afghanistan är ett mycket bättre land för kvinnor att leva i än Saudiarabien. För att bara ta ett exempel: I Afghanistan måste kvinnorna ha på sig en heltäckande burka när de går utomhus. Det är en mellanblå luftig variant som säkert känns behaglig i temperaturer runt 30 grader, medan i Saudiarabien måste kvinnorna ha heltäckande svarta burkor bestående av 7 lager svart tyg i den 45-gradiga värmen och ledsagade av en manlig släkting.

Dessutom får inte kvinnliga snattare i Afghanistan händerna avhuggna om de ertappas.

I Vietnam vann bönder i flipflops och rishattar beväpnade med hemmagjorda kalasjnikovs över samma “superstat” som nu flyr Afghanistan med svansen mellan benen.

För att “demokratisera” Japan efter WW2 släppte skurkstaten USA två atombomber över japansk civilbefolkning.

1 gillning

Talibanernas återkomst – låter nästan som någon Hollywood-produktion…
Detta tycks bli en ”favorit” i repris. Inte många lär väl tro på någon fred i denna region. Det har väl alltid varit strider i den regionen om det ena och det andra, det är väl bara vapnen som genom åren bytts till något modernare. Nu sitter de sluga säkert och gnuggar händerna och filar på sina planer att kunna göra stor militär comeback. Krigsindustrins aktier lär väl skjuta i höjden som raketer. Sionismens strategi tycks ständigt fira nya triumfer och de kan snart med korrupta sluga politikers hjälp sprida ut ytterligare tusentals så kallade nödställda ”barn” med helskägg från Afghanistan som vita kvinnor i västvärlden i många fall lärt känna på ett sätt som de nog aldrig hade tänkt sig då de naivt röstade på dagens sittande politiker. Det finns bara ett parti som kan stoppa vansinnet med massinvandring och skadlig mångkultur. För information om landets och nordens opposition: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!