Syrier får skadestånd efter kidnappningsvåldtäkt

Läs hela artikeln på Nordfront: Syrier får skadestånd efter kidnappningsvåldtäkt

Damir Al-Ali får nästan en miljon i skadestånd • Kidnappade kvinna i 17 timmar • Våldtog henne under vapenhot.

1 gillning

Här visar de styrande sitt rätta ansikte igen och verkligen spottar på det oskyldiga brottsoffret. I stället för att ordna ett stort skadestånd till den kidnappade kvinna som plågats i 17 timmar av någon slags individ som tydligen var gammal nog att begå ett bestialiskt brott så som våldtäkt under vapenhot. Så ska gärningsmannen tydligen ses som ett stackars “barn” som med skattepengar ska belönas med närmare en miljon kronor för att ha få suttit en tid för länge i fängelse. Hade det varit i ett annat land med rejäla lagar som motsvarade brottets grova art. Då hade nog aktuell yngling inte behövt att oroa sig för en eventuell framtida utvisning ut ur landet, vilket nog ändå aldrig sker. För i dagens folkutbytes anti-vita anda får säkert denne typ ett permanent uppehållstillstånd. För det tycks ju vara sådana här individer landets styrande politiker ser som landets stöttepelare. Men i alla fall, det finns faktiskt många länder där det räcker med kidnappning för att gärningsmannen ska kunna se fram emot i bästa fall livstid i fängelse. Det är nog dags att anpassa lagarna till dagens brottslingar.

1 gillning

Avskummet borde aldrig fått vistats innanför nordens gränser i.o.m. att världens vackraste människor kommer från Norden.

Enligt Hovrättens dom som finns på nätet är det en kringresande Escortflicka från Rumänien. Hon blev lovad 4 000 kr för 2 timmar. GM hade ingen tanke på att betala utan tänkte råna flickan på dom pengar hon redan tjänat in + få gratis sex. Det gick inte så bra…flickan var tuffare än männen trott. Dom använde våld för att tvinga flickan . I flickans anmälan senare …tar polis Anna Eriksson upp att " anmälaren hyser aversion mot araber & muslimer " --det nämns även i domen. Flickan får ett skadestånd av oss skattebetalare på 270 000 om jag minns rätt. Via brottsofferfonden . Och GM 840 000. Hå-hå-ja-ja…en riktig soppa.