Swedbank överklagade inte domen i Widar Nord-målet

Läs hela artikeln på Nordfront: Swedbank överklagade inte domen i Widar Nord-målet

Tidsfrist gick ut idag • Dömdes att återöppna konto och betala rättegångskostnader på 800 000 kronor.

Swedbank är nog den sämsta banken som fins i Sverige! Men det är hård konkurrens om den platsen.

Banker ska aldrig ägas av privata intressen som idag, det har väl bevisats gång på gång. Här kastades det åt en enskild en liten smula av rättvisa som väl förmodligen är kalkylerat på grund av något beslut taget högre upp i den sionistiska pyramiden. Banker i landet ska så klart ägas av det arbetande svenska folket eller staten om man så vill. Kontanter ska inte helt ersättas med siffror i en dator. Bankkort ska endast vara ett komplement och inget annat, giltiga pengar ska alltid vara gångbart betalningsmedel. Nationella har länge talat om bankväldet och sionismens förtryckande bojor.

1 gillning

Den penningtvättande Göran Persson-banken har fått så mycket dålig PR av Widar Nord-affären att man väljer att kasta in handduken innan det eskalerar till katastrofala höjder.

Dels har GP-banken brutit mot överordnade EU-regler som fastslår att bankerna måste tillhandahålla transaktionskonton för folks inkommande inkomster och utgående räkningsbetalningar - och dels är Widar Nord långt ifrån den enda som drabbats av Swedbanks tyranni mot människor som praktiserar sin grundlagsstadgade yttrandefrihet.

En grupptalan mot Swedbank som skulle kunna hamna i Europadomstolen för mänskliga rättigheter skulle vara förödande för Swedbank - alltså säkrast att slinka undan med svansen mellan benen innan katastrofen är ett faktum.

Armafrei har helt rätt !!! Jag blev riktigt glad. Precis så borde det vara.