Swebbtv lanserar "yttrandefrihetsvänlig" tjänst - tillåter inte oliktänkande

Läs hela artikeln på Nordfront: Swebbtv lanserar ”yttrandefrihetsvänlig” tjänst – tillåter inte oliktänkande

Påstår att tjänsten har “det fria ordet som fundament” • Tillåter varken rasism, nationalsocialism eller “vilseledande innehåll” • Grundaren: “Dessa får uttrycka sig i andra sammanhang”

Swebbtv kommer med en “intressant” satsning på tjänst som uppenbart utformats av de sluga föra att vara i samklang med sionistiskt anpassad yttrandefrihet. Det går utmärkt att alla yttrar sig om det mesta som i praktiken saknar betydelse, bara alla förstår att de alltid ska hålla käften om allt som de styrande i bakgrunden kanske ogillar att höra…

2 gillningar

Att förbjuda rasism är ju att förbjuda vetenskaplig fakta.

2 gillningar

Svensk Webbtelevision AB:s VD Mikael Willgert:

Kontrollerad (((opposition))) och JUDE-lakej. :skull: :imp:

2 gillningar

Jag har sett många program på Swebbtv, vilket mest beror på att min kära hälft ännu inte insett att hon är nationalsocialist och behöver titta på detta mellanmjölksalternativ för att komma ur sin puppa och bli en fulländad vacker NS-fjäril.

Vi har sett många bra avsnitt där man kritiskt granskar covidbluffen, mordet på Olof Palme, det eskalerande invandrarvåldet med mera - men en sak är fullständigt tabu; att kritisera den judiska påverkan på våra västliberala samhällen. I något program påstod de till och med att ashkenazijudar är bland de intelligentaste raserna i hela världen.

På en skala ett till tio (((kompensationer))) ger jag Swebbtv minus 3. De krälar omkring i samma utvalda träsk som SD och AfS, med samma syfte; att vända uppmärksamheten bort från de verkliga fienderna mot den vita rasen och våra (före detta) vita samhällen.

Det finns inslag i kanalen som man kan lyssna på.Lars B uppmärksammar de stora företagsnamnen som dominerar hela västvärlden men nämner inte vilka de är som simmar runt under ytan. Det är dags att bli som fiskarna på dumpen.

1 gillning

Noterar att kommunism/marxism/maoism/stalinism/leninism/sionism/judendom, alltså är ämnen som får hyllas och klarar deras censurrgler. Ok, då vet vi vilket gäng som köpt SwebbTV. Jag har följt kanalen och noterar också att Wilgert understundom nämnt de onämnbara i samband med banksystemet, så han är iaf medveten.

1 gillning

Swebbtv och Swebbtube,

dessa nyhetskällor med bland annat Mikael Willgert, har väl inte direkt vänt upp och ned på hela världen och visat sig vara helt oberoende från all slug sionism så att säga. Men lite försynt kritiska mot de styrandes förtryckande Corona-bluff har de väl varit, vilket nog även har kostat dem en hel del kosing kanske. När man granskar sådana som säger sig arbeta i sanningens tjänst, upptäcker man inte sällan att de är hycklare och uppenbart blundar för att säga det mest uppenbara som de flesta nationella redan känner till.

Men det hjälper inte att gå som katten kring het gröt och genom nyskapande ord och terminologi bytta namn på den skyldige i bakgrunden som ofta visat sig vara av judisk härkomst. Då blir det ibland som hos vissa alternativa medier inte sällan lite lustigt ibland. David Icke har för många, sedan årtionden framstått som rätt så komisk på något sätt.

För när någon börjar tala om att ödlor och en utomjordisk kult styr världen, istället för att säga som det är, att det kanske är sionister med judisk bakgrund som ligger bakom som nationella ofta brukar påtala så blir det hela i längden lite löjeväckande. Men det kanske är en självbevarelsedrift hos en nyhetsmakare som inte osannolikt tillhör detta gäng själv kan man tro.

Hur som helt, trots David Ickes, ofta långrandiga utläggningar som kanske skulle må bra av att kortas ned betydlig finns det en del guldkorn. Tänker här på en tidig presentation av Covid-19 förtrycket som förklarar mycket av vaccin-idiotin som många ännu godtrogna vita borde ta del av, lägger därför med en länk för dagens alla nya läsare: David Icke - Pandemibluffen (15-08-2020) [Intervju #1] [BANNLYST] - SwebbTube

Som nationell känner man sedan länge till allt det här och mycket mer, men för dig som tittat in här just nu och ännu tror på Bonniers, Schibsted och liknande större tidningar, SVT och TV-4 samt all ständigt malande Covid-19 propaganda så rekommenderas nu ett klick ovan och en titt på aktuellt program innan fler giftsprutor om sådan intagits, förnyas i det oändliga enligt de slugas vaccin-tvång och klipp-korts metod. Som alltid – Tänk Själv, annars gör någon annan det åt dig.

Folkgemenskap!

Videon var bra och intressant. :grinning:

Jag är sedan länge blockerad att kommentera Swebb-TV:s alster. Precis som Anders Jonsson säger är de väldigt mycket kontrollerad opposition.

Var det inte Mikael Wilgert som vägrade dela scen med en av Nordiska Motståndsrörelsens medlemmar i Stockholm också förut? Han är tyvärr rätt så patetiskt ja.

Det är konstigt att han ens kan samarbeta med Tor Paulsson och hans nätverk. Med tanke på flera av deras medlemars bakgrund igen inom ND och så?

Boomer-televisionen i sin prydno.

1 gillning

Så var det och han ville inte svara heller. Ska inte spekulera i Tord Paulsson och deras samarbete. Men under ND tiden upplevde jag honom som en obehaglig människa.

1 gillning

Okej. Jag kan tänka mig det ja. Det kan inte ha varit alltför roligt att dela parti med en sån typ av person. Man har ju fått höra efteråt historier. Under dom relativt få gångerna jag träffade Tor så visade han aldrig prov på något sånt dock. Jag kanske hade tur jag vet inte?

Ja det hela är för roligt, de har visat sig mindre vänligt inställda till åsikts- och yttrandefrihet än vad många hade förväntat sig, ett klart svaghetstecken och intellektuell blunder från Willgerts sida. Men de kanske vaknar upp, vem vet.