SVT: "Elevers pride-dans på skolor i Hörby - spontana flashmobs"

Läs hela artikeln på Nordfront: SVT: "Elevers pride-dans på skolor i Hörby - spontana flashmobs"

Svävar på målet om vem som ’satt korreografin’ • ”Initiativet helt elevernas eget”.

Allas lika värde? Det här visar vad det betyder!

Det här snacket om allas lika värde är bara ett av de slugas sätt att sprida förvirring och skapa ett för folket nedbrytande onormalt antivitt beteende. Med största sannolikhet ligger skolledningen bakom denna propagandaverksamhet. Det är bara att kolla upp hur det hela har organiserats, för det syns bland annat på klädtryck att det ligger en väl uttänkt strategi bakom det hela. Det är dags att naturligt tänkande människor börjar inse att det pågår ett krig mot den vita befolkningens existens. För det i grunden mest effektiva sättet att sionistiskt helt utrota det vita folket är väl att bakslugt tidigt programmera barnen med tankar som går emot naturen.

Enda anledningen till att vi har pridefestivaler och dylikt är väl bara för att Jonas Gardell inte kan få bånge av en kvinna?

Hejsan, Jovisst,
Denne “riks-bög” Gardell, inget ont om honom, man rår väl inte för den läggning man råkat ha fått. Men minns att morsan som var rätt kristen och brukade titta på gudstjänst i tv innan allt blev till ett sionistiskt spektakel. Det var en gång när hon slog på tv:n och då fick hon se - ja, vem då - om inte denne Jonas som bredde ut sig i all sin konstnärliga anda och läste dikt i kyrkan och väl ville få någon slags finare reklamrespons. Minns även att Jonas pojkvän - Levengood inte stod högt i kurs hos henne, morsan var rätt så allergisk mot dessa dagens hyllade normbrytare. Försökte säga, men Mark är ju trevlig i alla fall, han är ju lite mer finsk i stil som ett slags trevligt mumintroll, morsan var alltid ändå hård och sa, den personen tåls inte, stäng av tv:n. Ja, alla är vi väl olika och så…

Men vad har det med det jag skrev att göra?

Hej Jovisst, Det frågades om vad ett svar på ditt inlägg haft med ditt ämne att göra.

Det kan finnas många anledningar till att en text kanske blir lite längre än bara ett kort intetsägande - ja-visst liksom. Citerar ditt ursprungliga inlägg ”Enda anledningen till att vi har pridefestivaler och dylikt är väl bara för att Jonas Gardell inte kan få bånge av en kvinna?”

Tänk om det vore så enkelt att pridefestivaler och alternativt tänkande på det här med manligt och kvinnligt hängde på en enda persons sexuella preferenser liksom. Vill inte här gå in på djupet i en sådan här diskussion då det lätt kan ta mycket lång tid och förmodligen inte ge mycket utdelning eller vara till nytta för den nordiska nationella kampen som är vad allt handlar om. Men det krävs ibland att man målar upp en lite större bild för att en helhet ska kunna förstås liksom.

Pridefestivaler och evenemang i den stilen har ett syfte som de flesta nationella nog idag förstår. Kan här säga att Jonas Gardell har gjort sig känd för att bland mycket annat vilja framstå som en kristen vad det nu kan ha för betydelse för de nordbor som är nationalsocialister kan man tänka. Men har man läst Mein Kampf av Adolf Hitler och Sions vises protokoll som kanske tydligen inte har lästs av alla nationella som det ibland verkar, så länkas det nu här till denna i sammanhanget historiskt rätt så viktiga skrift: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Minns som ung hur man ofta alltid hade en vilja vinna varje strid genom att ständigt och alltid kämpa emot varje påstående för sakens skull. Tror att det ibland finns sådana tankar hos vissa inom motståndsrörelsen, men det är bara normalt. Förstår att inlägget på ditt svar kanske var lite väl kryptiskt. Det kan bli så ibland när man skriver innan att helt tänkt på alla eventuella läsares reaktioner. Nu vet du förhoppningsvis vad texten hade med ditt inlägg att göra. Tänker inte skriva mer om detta. Ha det bra och ge allt för kampen.

Folkgemenskap!

Jo, men det jag skrev var liksom ett raljerande över hela denna pridehysteri.

Sverige var inte ett oskyldigt land innan SD kom in i riksdagen, men tänk vad systemet har öst på det här med massinvandrings-, feminism- och pridehysterin in absurdum sen dess.

Det är heller inte lika många politiskt inkorrekta skämt i dagens humorprogram som innan. Det är för farligt att ens skämta om det, för att det gagnar fel opinion.

Allt för att vi ska skämmas för att vi inte vill bli överkörda i vårt eget land, men det ska vi och systemet allt bli två om…

1 gillning