Sverige alltjämt bedömt som näst mest korrupt i Norden

Läs hela artikeln på Nordfront: Sverige alltjämt bedömt som näst mest korrupt i Norden

TI: Danmark och Finland minst korrupta • ”Svenska regeringen behöver förbättra sitt arbete.”

hur i all världen mäter man korruption?

Man erbjuder 1000 spänn ”under bordet” och noterar om svaret blir jakande eller nekande. :wink:

1 gillning

Man tvingar Sverige att skriva på diverse olästa dokument med en framtid som skadar all mänsklig överlevnad och som annekterar land som vatten. Dessa löjliga FN-agendor är bara en del
av utsugeriet. Hur länge skall vi tåla detta?

1 gillning

Att låta korrumperade politiker avgöra vad som är korruption är lika befängt som att låta räven vakta hönshuset.

Stefan Löfvens judejippo härom året till en kostnad av 100 miljoner +, var det väl använda pengar i ett land där landsbygdsbor inte har råd att tanka bilen och våra åldringar svälts ihjäl på äldreboendena?

Eller handlade det om att smörja ett mycket snävt egenintresse för att få politisk makt i utbyte?

Som bekant fick ju Löfven åka med Wallenbergs privatjet till ett Bilderbergmöte, varefter statsministerposten var säkrad.

1 gillning

Det judiska uttalandet att de är samhällsförstörare (orkar inte leta upp källan, men den är lätt att hitta), har som en av komponenterna för att lyckas med att förstöra samhällen, just det, att införa korruption. Trist nog så faller många goyer p.g.a. dödssynden girighet, för detta. Syftet med samhällsupplösning är det gamla vanliga, att juden tjänar ännu mer Shekels genom att verka i skymundan när folket är överbelastat med alla problem som uppstår när samhället pajar. Lösningen på detta problem är självklar. För de trögfattade, så hänvisas till boken Mein Kampf.

1 gillning

När sossarna gör upp med muslimer i ockuperade områden. Rösta på oss så får ni göra som ni vill! Räknas inte som brott eller korruption.

1 gillning

Förr lät det väl som så att det inte fanns någon korruption alls i landet. Men det är väl nu som då, att skogen kanske inte syns fullt ut på grund av alla träd…

Dagens “demokrati” är själva definitionen av korruption, fast folk här i våra liberala skitländer i väst ser inte längre skogen pga alla trän som står i vägen.

2 gillningar