Svenskarna äter mest skräpmat i Europa

Läs hela artikeln på Nordfront: Svenskarna äter mest skräpmat i Europa

Nästan hälften av vår matkonsumtion var skräpmat • Sämst matvanor i Europa.

Skräpmat kan vara riktigt gott när man har bråttom, men det brukar ju ofta mest vara flott och onyttigheter. När snart julen om några dagar har varit och skinkan och annat nordiskt traditionellt kalasats färdigt på. Så kan nog ett bra nyårslöfte vara lite nyttigare kost.

Förutom att äta mest skräpmat har Sverige även högst våldskriminalitet i Europa. Flest våldtäkter, flest ungdomssjälvmord, sämsta åldringsvård, sämsta pensionsprognoserna, maffiaklaner som tar över myndigheterna, sämsta Försvar och sämsta skolan, för att ta några exempel.

Det är ett “fint” samhälle sossarna, med benägen hjälp av borgarna, byggt åt oss.

Inte konstigt när det mesta som erbjuds nuförtiden är kebab, pizza, hamburgare, thaimat och annan skit. Svårt att hitta ett bra ställe för rimligt pris med riktig svensk kost, särskilt utanför stadskärnorna. När man har lite bråttom och/eller är arbetsklädd kanske man inte vill/får gå in på någon finrestaurang heller. Ska man få bra mat idag som inte kostar skjortan i längden så måste man ofta göra den själv, och det har inte alla tid eller lust med.

Förutom McDonalds, bojkotta även Bastard Burgers. De tar inte emot kontantbetalning, och skryter om att de i princip hatar kontanter i sin marknadsföring. Sen är det ändå så dyrt där.

Kvalitetsburgare kan man med kunskap göra hemma.

Det är för få gamla, hederliga korvkiosker nuförtiden. Förut räckte det nästan med att bara äta en varmkorv.

1 gillning

Som boomer minns jag väl de gamla korvkioskerna på det glada 60-talet. Det var innan det fanns hamburgare. Korvarna kom kokta eller stekta, smala eller tjocka och med bröd eller mos. Sedan fanns det tillbehör som senap, ketcgup, lingonsylt, bostongurka och lite annat. Det var enklare på den tiden. Mycket möjligt det skulle bedömas som skräpmat med dagens ögon men det var inte hur man såg på det då förstås.

Är väl som med hamburgare, beror på hur den gjorts och vad man har för tillbehör. Idag finns det mest snabbmatskedjor vilka de små kioskerna/grillarna måste konkurrera med så därför har kvalitén sjunkit.

Riktig förstår jag inte kritiken. Under 40 taltes senare del kallades grönsaker föraktfullt för “Kaninmat” och fanns knappast på matsedeln. Ser att Hamburgaren fylls med kål, lök, diverse grönsaker med en eller två skivor kött. Skräpmat? Om köttet är välstekt tillsamman med olika grönsaker är det gott. Nu har "kaninmaten " som i början av 50 talet lanserades, accepterats och skjuts inte åt sidan längre.

Hamburgerdressingen är nog en stor bov i dramat. Ät gärna naturella hamburgare istället.

Negrerna dricker nästan bara CokaCola och äter hamburgare. Araberna äter bara kött från djur som slaktats levande (halal).
Förslag till Fångvården: bjud fångarna på bananer och grisfötter under julen.
Hitler var så stor djurvän att han aldrig åt kött. Köttbuljong kallade han “likvatten”
God Jul alla vita äktsvenska arier. Läs Mein Kampf under julhelgen och ta det bruna pillret.