Svensk professor: Osäkert om vaccinpass fungerar

Läs hela artikeln på Nordfront: Svensk professor: Osäkert om vaccinpass fungerar

Joakim Dillner ifrågasätter regeringens nya coronapolitik • Anser att vaccinpass inte är en bekräftat effektiv metod för att minska smittspridning.

Vaccinpass, corona-hysteri och sprutpropaganda tycks aldrig upphöra.
Den som undrar varför samhället ser ut som det gör idag har nu möjlighet att med egna öron höra en fruktansvärt motbjudande sanning. Folket agerar inte som det gör av dumhet. Folket går inte som får och röstar som de gör för att de älskar invandring. Folket låter sig inte injiceras med skadligt så kallat vaccin frivilligt. Folket sover inte. Det är värre än så. Det är hemskt att säga det, men folket tycks ha tappat sin självbevarelsedrift. Nu hänger mycket av ansvaret på oss nationella.

Det pågår ett krig som vi alla vet, det sionistiska kriget mot vårt vita folk. Kampen för vår överlevnad handlar inte endast om morgondagen. Det handlar om offervilja och självförsvar. Demonstration och propaganda är viktigt. Men det kommer en tid då alla måste säga ifrån. Styrande har länge trampat på oss. Nu tycks de helt vilja krossa oss. Det får ingen av oss gå med på. Total underkastelse till sluga främlingar är fel. Den som inte förstått hur sionismen fungerar måste förstå att överlevnad ibland kräver en ny väg. Förlamande pacifism och enfaldig defaitism hör inte oss nordbor till.

Lyssna på följande podden ”modiga människor” och tag varning för hur de tanklösa tycks tänka. MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 76 - MARCEL WESTERLUND (podbean.com) Politiskt är det idag endast Nordiska motståndsrörelsen som står i opposition till sionistiskt tvång och slaveri. Mycket i ovanstående podd passar inte in i vår situation, tvärtom, men en hel del kan man ta lärdom av.

För när man hör tillsynes menlösa får sitta och säga bä-bä-bä… Då blir man heligt förbannad, vilket ofta är det bränsle som den brinnande kampandan behöver. Det är dags att förstå att detta är allvar. Här följer ett citat av författaren Adolf Hitler: ”Den, som vill leva, må alltså kämpa, och den, som inte vill strida i denna den eviga kampens värld, förtjänar inte att leva.”
(Mein Kampf)

Läs det senaste om motståndsrörelsens syn på det här med vaccin-pass: Nej till vaccinpass för Covid 19! (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Man behöver inte krypa för de sluga och sionistisk diktatur. Nationalsocialism handlar om vårt folks framtid och frihet. Vad som är bäst för oss det vita folket och inget annat. Det är dags att alla går med i rörelsen mot dagens samhällsförfall, besök Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

“Vaccinet” innehåller grafen. Det är dödligt.

Jag skulle vilja påstå att vaccinpasset inte alls fungerar.