SvD: Anhörig-utvandringsvåg bland gängkriminella

Läs hela artikeln på Nordfront: SvD: Anhörig-utvandringsvåg bland gängkriminella

Grovt kriminella folkutbytare tycker att ”Sverige har spårat ur” • Vill säkra nära och kära.

Det gangstervälde som vuxit fram i vårt land de senaste årtiondena har bara en enda orsak och det är att det vita svenska folket inte vet sitt eget och nationens bästa och stödjer den enda politik som har den medicin som kan bota detta sionistiskt sjuka samhälle. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Fria skjutvapen och kulor, till dom. Det är det här,jag alltid hävdat! Det behöver inte skjutas till mer resurser! Det behöver skjutas mer. Det här är ett tydligt bevis.

Bara bra om de förvinner härifrån men det frivilliga återvändandet måste också utökas med ofrivilligt återvändande. Folkförrädarna brukar ju skylla på att det inte går. Oftast för att babbeluringarna har hunnit bli svenska medborgare. Jag skiter högaktningsfullt i grundlagen, åtminstone i detta fall. Bara riv skiten utan val emellan. Bara ut med skräpet.

1 gillning

Det är goda nyheter, om det stämmer.

Lagändringar brukar kunna fixas på ett par veckor när det att få kvar babbarna i Sverige, kolla röskrikas skötebarn gymnasielagen.