Svart man begår terrordåd mot julparad i vit stad!

Läs hela artikeln på Nordfront: Svart man begår terrordåd mot julparad i vit stad!

Anti-vit rasist körde in bil bland julfirare i stad med 88% vita invånare • Waukesha där attacken ägde rum ligger bara en timmes bilfärd ifrån Kenosha.

Märkligt vad tyst det är i lögnmedia? Bra att Nordfront fins där sanningen kommer fram.

2 gillningar

“Black guy’s murder”…

1 gillning

Så trist - Glädjedödare - inte bara importerad alkohol utan något mycket farligare som vi inför och ger bidrag till, omhuldas i Sveriges reklam och media dessutom.

1 gillning

(((Svensk media:)))

“Mannen som misstänks ha kraschat in i en julparad i Waukesha kan ha flytt från en annan olycka, det uppger flera poliskällor för CNN. AP rapporterar att det är ett viktigt spår i utredningen.” källa omni.se

Mannen, dvs ngr-rapparen, “krashade” in i en julparad efter att ha flytt från en annan “olycka”. Stackars ngr vilken maximal otur den hade - kanske en kompensation på motsvarande en halv miljard SEK som i fallet med den stackars ngrn som dog av en överdos av fentanyl när han skulle omhändertas, skulle vara ett lindrigt plåster på såren?

BLM - Black Lives Murder.

2 gillningar

Precis Andersson - många hjärtan

1 gillning

Sionismens politiska hantlangare och dess media lär väl jubla, bara mörkermannen fixade så många vita som möjligt under denna så kallade olycka. För det har väl visats under bluffpandemin med gift-vaccin. Samt BLM-upplopp att det är de vita som ska tryckas ned till underkastelse och rädsla för att ens våga gå utan för dörren. Men för varje övergrepp mot det vita folket så växer vetskapen hos många vilka det är som styr. När de sluga har gått för långt så lär diktaturregimen falla. Det kan gå fort ibland, vilket historiens revolutioner visat och då får de skyldiga nog betala för sina gärningar.

1 gillning

Tack ska du ha Vera :slightly_smiling_face: jag uppskattar din uppskattning.

1 gillning

Jag undrar om det skulle va lika tyst om det va tvärtom. Alltså om en vit körde på svarta. Helvetet skulle väl braka loss och en BLM 2 kort efter

1 gillning

I Charlottesville, kort efter Trumps tillträde, där det pågick ngrkravaller fastnade en ung vit kille med sin bil i en återvändsgränd full med BLM-aktivister. En av dem, en extremfet svart madam därinne dog av vad som senare visade sig vara en hjärtinfarkt orsakad av hennes leverne.

Den unge killen blev dömd till ett lååååångvarigt fängelsestraff för dråp och nu i dagarna har arrangörer av de vita demonstrationerna dömts till tiotals miljoner dollar i “skadestånd”.

Jo, nog kan man säga att det råder olika måttstockar i dagens dystopiska undergångssaga USA.

Det är allas lika värde enligt ((()))