Svart f.d. NFL-spelare åtalad för grov misshandel på exflickvän

Läs hela artikeln på Nordfront: Svart f.d. NFL-spelare åtalad för grov misshandel på exflickvän

Kvinnan blir brutalt slagen i ansiktet och kastas in i tv:n • Misshandeln sker framför parets fem månader gamla bebis och fångas på film.

Går emot naturens lagar så får man räkna med allvarliga konsekvenser.

Nu får hon dras med sitt neberbarn resten av livet. Som förmodligen också kommer att misshandla henne så snart han blivit större och äldre.

Rätt åt henne. Suktar man efter bajsbrun “baguette” så får man ta det “goda” med det onda.

Jag förstår överhuvudtaget inte varför NFL och Super Bowl får stor uppmärksamhet även i Sverige. Sen alla dessa artister som uppträder på Super Bowl, t.ex Jennifer Lopez – bara lägg ner… ni är inte coola om ni tror det.

Rasblandning brukar sällan vara direkt fördelaktigt för barnen. Misshandeln här mot den ljushyade kvinnan handlade nog troligen om ren svartsjuka. Kvinnan hade väl ändå tur i oturen att så påpassligt lyckats att ha glömt en kamera på i smyg. En kvinna ska ändå aldrig nedlåta sig att misshandlas oavsett gärningspersons färg. Det kan kosta rätt bra mycket mer än en grov misshandel. Men i fallet med den afroamerikanske före detta idrottsmannen var denne kanske inte helt utfattig, så vem vet kanske blir det en ekonomiskt lönande affär för kvinnan trots eventuell sveda och värk.

1 gillning

Det är en lågoddsare att kvinnan hade riggat upp kameran eftersom den här sortens behandling troligen var vardagsmat för henne.

1 gillning

Och nu får hon, precis som Morningstar skriver, dras med sina whiglets tills de når tonåren och tar efter sin pappa.