Strandhäll får tillsägning från statsministern: "Sköt din privatekonomi"

Läs hela artikeln på Nordfront: Strandhäll får tillsägning från statsministern: ”Sköt din privatekonomi”

Ministern öppnar sitt tionde ärende hos Kronofogden • Förtroendet är “orubbat”.

Ironi i sosseklass! “Haggan” Andersson, som lider av dyskalkyli, som medverkar till att landets/folkets ekonomi liknar ett svart hål inför kommande generationer som är skuldsatta innan de ens är födda, som är gift med ett äckel som är insyltad ända upp till öronen hos Wallenbergarna, läxar nu upp den dummaste gåsen i sin odugliga förrädarregering.

3 gillningar

Inte lätt när man är nykär i en dvärg. Hon kanske skulle omyndigförklaras och få en god man som sköter hennes ekonomi?

Magdalena Andersson å sin sida ska knipa käft och inte hacka på andra, hon som anlitar kriminella illegala invandrare för att städa hennes bostad.

1 gillning

I en tid för inte alltför längesedan hade slampan åkt ut med öronen före. Men inte i det mest korrumperade partiet i Riksdagen. Maggan placerar alla sina kompisar runt omkring sig för att slippa tänka på inbördes opposition. Att samtliga är totalt odugliga för att inneha de poster de tilldelats är bara bonus för Maggan, för då kan hon styra efter egen näsa vilket betyder att följa upplägg och order från Wallenberg och Klaus Schwab speciellt.

1 gillning

Tänk på att det inte finns någon korruption i Sverige, det finns bara lobbyism :grinning:

1 gillning

Javiss, det glömde jag!

1 gillning

Hur kan det vara acceptabelt att sitta med och styra ett land när man inte ens kan styra och kontrollera sitt egna liv och ekonomi? Skamligt.

2 gillningar

Jag tror hon är den enda politiker som förstått, att det kommer sluta i en lyktstolpe i Finspång.

De slugas handplockade sionister visar ständigt sin allmänna inkompetens. Men det ligger väl helt i linje med en omtalad strategi att tanklösa väljare till slut enligt vad som en gång i slutet av 1800-talet skrevs i Sions vises protokoll, att folket ska falla ned på knä, och välkomna de så kallades utvaldas nya regim utan att tänka själv det minsta. Men som nationell vet man så mycket bättre än så liksom…

1 gillning

Strandhälls nivå verkar vara något i stil “industrioperatör” där hon står 8 timmar om dagen vid ett transportband, plockar ihop rätt antal brickor och skruvar (man får hoppas att hon åtminstone kan räkna till 10) klamrar ihop påsarna och slänger dem i en behållare som rullar iväg automatiskt när den är full och ersätts av en ny behållare som är tom.

Dagens liberala västpolitiker är handplockade av de krafter som du nämner. Den ena upphaussade idioten går ut (Stefan Löfven) och in kommer nästa upphaussade idiot (Magdalena Andersson).

Det är det som kallas för arbete. Fins nog inte kvar längre.

Ja, arbete för idioter.