Största vargjakten sedan 2010

Läs hela artikeln på Nordfront: Största vargjakten sedan 2010

75 vargar får skjutas i år • Flera naturorganisationer har överklagat beslutet.

Går det inte att släppa vargarna i ockuperade områden. Där behövs nog rovdjur!

1 gillning

Lite riskabelt för vargarna då där finns gott om vapen. Dessutom är säkert inte babbeluring bra för deras magar av mestadels hygieniska skäl.

3 gillningar

Det måste vara balans i naturen och var art på sin plats. Visst har väl vargen i norden sin plats även den. Men det hela har här i vårt land tidigare år, precis som så mycket annat spårat ur totalt. Man kan tycka att vargar är intressanta djur, men djuruppfödare med boskap i hägn ska ju leva de också, så vargjakt är självklart ett måste.

1 gillning

Inte bara det. Den kemiska sammansättningen som kat och annat skit som sipprar ut likt odörer från deras kroppar lockar nog inte ens en varg.

1 gillning

Rasfrämmande massinvandring har varit dödligare än vargstammar, dessutom är det mer troligtvis att vargen kommer hålla sig undan människan.

Vargar skulle inte kommer in i byn. På videon ses en varg som tar en hunds tryne i munnen tills hunden är medvetslös. Därefter går vargen rund hunden som blir medveten igen och rullar sig p.g.a. smärta. Vargen bryter kanske hundens nacke så att den är bara förlamad och drar den bort. Romantisera inte vargen!

De halvimbecilla och mordgalna bondläpparna borde fara till Ukraina och kriga där de får motstånd, i stället för att mörda försvarslösa djur… Men de törs inte de fega lustmördarna.
I Alperna finns 2000 vargar som inte jagas. Ingen människa har skadats av dem. Att hundar blir skadade i Sverige beror ju på deras idioter till hussar som jagar varg.