Stor razzia mot tyska nationalister inatt

Läs hela artikeln på Nordfront: Stor razzia mot tyska nationalister inatt

Över 3000 poliser deltog • Slog till mot 137 platser.

Den ‘tyska’ ‘demokratin’ börjar närma sig bottenfiaskot, ‘razzian’ är ju en klassisk false flag för att få det att se ut på ett speciellt sätt i deras lögnmedia. Demos betyder terror, så det är väl det de menar med ‘vår demokrati’. Fobos betyder rädsla, o det är ju inte svårt att förstå vad parasiterna är rädda för

1 gillning

Tyskland är ockuperat sedan 1945 och ägs och styrs av JUDISK makt, bistådda av de äckliga folkförrädarna som kallas kommunister, sosse-as eller kälkborgare, en samling fega kräk som lyder sina (((herrar))) på grund av feghet och att dom just nu tjänar pengar på det. :skull:

Men kärleken, sanningen och rättvisan kommer att segra till slut. :heart:

Den falska korrumperade (((demokratin))) är anti-vit och måste störtas i alla Europas länder om Europas folk och kultur ska ha någon framtid, vilket vi naturligtvis skall och MÅSTE ha. Det är JUDISK makt och deras lakejer folkförrädarnas makt över våra länder som MÅSTE avslutas, en gång för alla. :+1: :ok_hand:

1 gillning

Då blir säkert Dritte Weg snart förbjudna och upplösta. När blir all form av nationalism förbjudna i hela EU och det kommer statliga dekret från Bryssel som pådyvlar medborgarna att hylla tvångskulturen eller ta konsekvenserna av att inte göra det? Börjar väl klia i muffen på vonder Leyen bara av att ha sådana tankar.

Det är ju DEMOKRATIN som förstört Tyskland. Det är sossarna som är terrorister. De tyska nationalisterna vill göra Tyskland rill ett tryggt och välmående land. Att folk i allmänhet är så korkade att de röster på Socialdemokrater och andra demokratiska parter trots att dessa kör hela landet i botten. Polisen borde arrestera Merkel och hennes hantlangare för alla terrormord som hennes importerade invandrare har gjort.

Det är rena bluffen att de arresterade nationalisterna är terrorister. DE HAR JU INTE SKADAT ELLER DÖDAT NÅGON. Arrestera i stället alla muslimer för att muslimer har gjort terrormord i Tyskland.