Statyer över vita som motsatte sig slaveri på tur att rivas

Läs hela artikeln på Nordfront: Statyer över vita som motsatte sig slaveri på tur att rivas

Vigde sitt liv åt slaveriets avskaffande • ”Nådde inte hela vägen fram – därför var han rasist – därför ska han minneshålas!”

Vad gör man mot detta gränslösa hat? Sillmjölkenationalister har inte begripit att det antivita finns i hela demokratin, därför innebär deras partisympatier och ett kvarstannande i det demokratiska systemet fortsatt möjlighet för fienden att bekriga oss. Ett nytt system måste skapas som på alla sätt och fronter skyddar folket från fiender, allt annat innebär meningslöst och utmattande kringtraskande i ett fientligt system där det inte ens är meningen att det ska gå att uträtta någonting betydelsefullt.

2 gillningar

Jag brukar fråga folk, vilka N***** har det bäst i världen? Då kommer dom fram till dom i USA. Så att det var så synd om dom håller jag inte med om.

Statyer signalerar ofta stolthet över uppnådda mål eller någon historisk kamp som en majoritet av ett lands riktiga urbefolkning känner som viktig del i sitt folks historia. Bland det första som en fiende som invaderat ett land vill göra är att förnedra de besegrade genom att plocka bort deras tidigare hyllade hjältar och symboler som stärker och bevarar en folklig sammanhållning. Sedan vill de sätta upp sådant som de själva älskar. Som nationell vet man vad juden känner för oss vita, inte är det väl kärlek och respekt. Det är väl inte av omtanke för oss vita som judiska politiker verkar för fri invandring av mörka rasfrämlingar. Sionismen har som uttalat mål att motarbeta den vita rasen.

De som sitter och styr det vita folket tycks därför bara vara en vidrig ockupationsmakt som hatar det vita folket som blåögt låter sig styras av dessa sionister. En röst på ett antinationellt parti är en röst på sitt eget folks undergång och utrotning av sig själv och de sina om man är vit. Det är inte de vita som är för många som rasfrämlingar påstår, det är de tanklösa massornas fåraktiga beteende att gå på all skit dessa sluga illvilliga hantlangare serverar. Demokratin är död - Länge leve Nationalsocialismen.
Här i landet finns opposition mot antivit politik, Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Det börjar likna skarpt läge och inledningen på en historiskt omvälvande epok som inte ligger så långt tillbaka i tiden att vänstern kan ha glömt den, men minnet behöver kanske fräschas upp.

1 gillning

OCH genus"vetenskap" + HBTQ.

Undrar hur kulturmarxisterna i USA tänker tackla Abraham Lincoln och George Washington som båda hade ägt slavar och som står statyer på en rad olika platser och även gett namn åt allt från städer till gator till skolor mm mm.

För stort för (((vänsterpacket))) att bita i?

Hufvudstaden döps väl förmodligen om till Floyd, DC. Efter vem kan du säkert räkna ut själv.

1 gillning

Stayer med historiens bakgrund och verklighetstrogen klädsel från den tiden skall överhuvudtaget aldrig rivas. Betraktar det som ett svaghetstecken. Ponera att vi kommer till makten - då hoppas jag att Ni aldrig få den tendensen . Ex. att riva socialdemokratins staty över Hjalmar Branting framför LO borgen. Fula avartskonster som inte föreställer någonting utan en massa förklaringar är en annan sak Låt historiska statyer stå - men det har väl chokladtomtarna tillsammans med AFA vänstern ingen känsla för, de står helt utanför den europeiska kulturkänslan och enbart har hat mot all vit historia. Se vad störtningar av vilseledd hat åstadkom i de arabiska länderna där demokratierna jublade med. Tyskland tycks ha, efter demokratins hatpropaganda med rivnings underkastelser på judarnas och USA ;s order mot nationalsocialismens byggnader lugnat ned sig. Mycket är förstört men rester bevaras och kan av oss ses på med respekt. Ryssland har gått en annan väg. I stället för att låta hysterisk pöbel riva Stalinstatyer har de flyttats till en särskild park Et bra alternativ tycker jag. Påminner om att Frankrike under den tyska ockupationen lät minnesmärken m. m. stå även de som hyllade hjältar MOT Tyskland under historiens gång. I bland hängde man bara en hakkorsflagga över dem. Vi nationalsocialister skall sätta värde på verklig konst ut förande utan hänsyn till politikisk ställningstagande.

Ett PS: Statyer, kyrkor m.m. är ofta mötesplatser av praktisk betydelse. Vi nationella Européer skulle sakna dem oerhört efter generationers användning som sådana. Dessa ockupationer som utnyttjar oss har ju ingen känsla i detta hänseende i vår världsdel . Demokratin är ingen försvarsmekanism mot dem utan förrädare mot den vita kulturen.

Vilka nya statyer kommer vi få? På våldtäkt apor, mördare och peddon?

1 gillning

CNC - man Den tråkiga vänster gitarristen Wiehe har redan anmält Dina farhågor med glädje för några månader sedan i Malmö efter den gapige fotbollsinvandraren Zlatans staty.

1 gillning

Netanyahu DC (District of Compensation for the greatest and most successful lie in mankinds history?)

1 gillning

Mikael Wiehe har gjort en låt med Lasse Stefanz som är kända för att ta in små tjejer till sig.
Leva tills jag dör