Statsministerns "svart-städerska" misstänks för brott

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/statsministerns-svart-staderska-misstanks-for-brott

Invandrarkvinnan vistas i landet olagligt • Berättar om vistelsen i statsministerns bostad.

Frågan är vem som är brottslingen.

Statsministern som låter kriminella “utvisade” drälla runt i det svenska samhället och langa knark, sprida syfilis och HIV, gruppvåldta svenska barn, knivhugga, skjuta, spränga och bomba i en aldrig tidigare skådad omfattning?

Eller en nicaraguansk kvinna som följer regelverket, enligt vilket utvisningen ska verkställas av henne själv medan hon får gå lös i samhället och försöker tjäna ihop till en returbiljett hem?

Om hon anses som “illegal utlänning” så får väl statsministern se till att hon snarast möjligt försvinner ut ur landet innan några svenskar blir drabbade av henne.

Det finns tusentals krigsförbrytare i Sverige som försörjs av svenska skattebetalare, varför är det sånt fokus på just denna kvinna som inte begått något annat brott än att ha snattat i ett varuhus?

Politikerna brukar normalt vara mycket förtjusta i att värna “papperslösa” som de i massinvandringens strategi för folkutbyte sällan ställer några större krav på. Det är intressant att se deras hyckleri och kanske något för olika invandrargrupper som kanske inte är av afrikanskt eller arabiskt ursprung att tänka på. Folkutbytet handlar tydligen inte om en färgblind humanism, utan om att krossa den vita befolkningen, samtidigt som de “fina” politikerna ska skyddas från vad de vill ge ursprungsbefolkningen. Man får väl därför hoppas på att sionismens politikerelit får varsin “ny svensk” som hemhjälp så att även de styrande berikas på det sätt som vanliga etniska svenska arbetare så ofta gör kan man tänka.

Nästa gång hoppas jag att hon får en hazar som städare, istället för nicaguaranskan. Så att hon även får uppleva härligt överraskningssex som övriga befolkningen. Det har hon sannerligen förtjänat.

2 gillningar

Vad ska man säga - hade städerskan varit en av Annie Lööfs 9000 hazarstjärtar så hade det antagligen inte väckt någon större uppmärksamhet.

“Woman is the nigger of the world”

(inga problem med n-ordet så länge det finns pengar att tjäna)

Typiskt Sossigt beteende! Lev inte som du lär.