Stålmannen blir bög?

Läs hela artikeln på Nordfront: Stålmannen blir bög?

HBTQP • DC Comics tar efter Marvel. • Batmans Robin har redan “kommit ut”

Lika bra att de spårar ur i sådant här och stöter bort folk med en potential att vara rimligt funtade från att konsumera Marvel.

1 gillning

Den tredje januari 2020 beordrade Donald Trump ett lönnmord genom en drönarattack på den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani. Soleimani var arkitekten bakom besegrandet av det USA-Israel-Saudiarabienstöttade IS på marken i Syrien, med benägen hjälp av Ryssland från luften. Soleimani ingick i en diplomatisk grupp som precis hade landat på Bagdads internationella flygplats. I drönarattacken dog även några högt rankade irakiska militärer som tog emot Soleimani.

Efter att begravningarna var avslutade riktade sig Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei till USA och ställde den retoriska frågan vilken amerikansk hjälte Iran skulle mörda som hämnd för en av deras största nutida hjältar. -Ni har inga riktiga hjältar! Era inbillade hjältar är Spindelmannen, Kalle Anka och Musse Pigg (ungefär så sa han) Ska vi lönnmörda en seriefigur som hämnd för Qasem Solemaini?

Han hade helt rätt. USA har inga hjältar, bara inbillade hollywoodskapade fantasihjältar och krigsförbrytare. Dagens USA är en vidrig kloak bestående av korrupta politiker, judisk lobby, BLM, HBTQ+, inkvoterade trans"kvinnor" och pigmentadel, dagliga upplopp och butiksplundringar, en astronomisk skuldsättning av det vita amerikanska folket…ett samhälle i total upplösning som genom sitt krigsmaskineri terroriserar en stor del av världen.

Att även Stålmannen nu blivit bög förvånar mig inte det minsta - ALLT, precis allt ska nämligen förvandlas till dekadent sörja i dagens USA.

2 gillningar

Finns det någon som är icke hbtqp+ ens snart av serietidningshjältarna? Det har verkligen gått fort utför på sistonde. Jag tror att dom kommer att skjuta sig själva i foten med det här hela i slutändan. En stor del av deras kundbas är fortfarande vita heterosexuella män tror jag. En nebber som Spiderman eller Batman vem vill ha det ens också?

ska väl märkas att serietidningar är falska profeters hittepå och att den onde kontrollerar världen

Tänka sig att judiskt producerade fantasihjältar skulle bli motståndare till naturen och ägna sig åt, inte kampen för det goda och att hylla den helt naturliga samvaron mellan man, kvinna och dess traditionella familjevärderingar. Nej här säger Hollywood och dess sioniststyrda nöjesindustri alltså rakt ut att de numera inte vill ha annat än minoritetens syn på verkligheten. Med andra ord de vill bara ha kunder och biobesökare som tillhör det ”stolta” regnbågsfolket. Den som inte är lagd åt det hållet har alltså inget att göra på en biograf längre. Det är ju egentligen bra att fler och fler får tid att äntligen börja tänka själva och slipper att matas med antivit och antinationell sionistisk propaganda. Många medvetna, inte minst vita här i norden har ju för länge sedan slutat att se på TV - denna bedrägliga tidstjuv och de slugas elektroniska hjärntvättarmaskin. Sunda naturliga värderingar får då så mycket lättare möjlighet att slå rot och verkligen börja utvecklas. För inte mycket slår väl exempelvis en enkel promenad i naturen där tanken inte tvingas in i det psykologiskt manipulativa, utan är fri från all konstgjord påverkan, vilket väl är bra mycket bättre än att betala för och ta del av de slugas falska propaganda.
Folkgemenskap!

Det är den internationella rotlösa klicken som ligger bakom all skit som drabbar våra vita västländer. Kärnfamiljens upplösning, massinvandring av kriminella rasfrämlingar, HBTQ, Pride, systematiska gruppvåldtäkter av våra vita kvinnor, knark som bryter ner våra ungdomar, diskriminering av svenskar på arbets- och bostadsmarknaden - allt detta är skapat för att bryta ner och avhumanisera oss, samtidigt som rasfrämlingar hyllas i (((media))) och kvoteras in på arbetsmarknaden och politiken.

inte omöjligen så är de som styr narrativet så djupt perverterade att de söker att få oss att “acceptera” bögeriet och annat skräp, som om de med dessa perversioner ska ses som om de hade gudomliga makter.

men den som gräver en grop åt andra, faller själv däri. står det i den goda boken. ©