SR-reporter skulle göra solskensinslag från Kalmar-ghetto - hotades och jagades iväg

Läs hela artikeln på Nordfront: SR-reporter skulle göra solskensinslag från Kalmar-ghetto - hotades och jagades iväg

P4 Kalmar skulle göra propaganda för mångkulturen • Istället hotades man av maskerade män som skulle “spränga P4 Kalmar”

JUDE-systemets propaganda journalister är hjärntvättade stackare som måste vakna upp ur sin kulturmarxistiska hjärntvätt. :ok_hand:

Att journalisterna blev ivägkörda och hotade av b**** (som naturligtvis vet och känner att dom aldrig kommer att passa in i Norden där b**** inte hör hemma) är bra.

Kanske kan det få system-journalisterna att vakna, åtminstone lite lite grand. :grinning:

2 gillningar

När sionismens journalister får smaka på den verklighet de har fått i uppdrag att förneka och möter importerade berikare måste man väl säga att det är poetisk rättvisa. Någon rättvisa rent juridiskt lär anmälarna säkert inte möta då ärendet ifråga nog läggs ned fortare än kvickt av politiska orsaker. Dessa medlöpare i nedmonteringen av det vita etniskt svenska folkets nordiska land behöver så mycket berikande åtgärder från de nya ”svenskarna” att de nog borde flytta ut till förorten för att riktigt lära sig förstå vad de försöker göra reklam för.

1 gillning

Efter som hon var på väg att göra ett judiskt mörker reportage och dölja sanningen, så får man väl se som positivt att hon blev avslöjad och allra bäst, att det var dom hon skulle ljuga om, som avslöjade henne.

1 gillning

“– Norrliden är inte ett utsatt område i egentlig mening, men det har skildrats mycket om kriminalitet och droger där. Vi ville åka dit och lyfta en annan bild av Norrliden, säger P4 Kalmars reporter tillika tillförordnade kanalchef Louise Haag till Journalisten.”

Den bilden finns bara i fantasin hos sinnesförvirrade inkompetenta idioter som tror att de är journalister efter en tre år lång hjärntvätt kallad “journalistutbildning”.

1 gillning

Haag ville ge en rättvis bild och så kom de där typerna och förstörde allt genom att ge en orättvis bild.
Nu fick allmänheten inte veta hur det egentligen ser ut i Norrliden. Demokratin blev hotad på självaste demokratidagen. Men ge inte upp, kära demokrater, kriget mot verkligheten fortsätter.

2 gillningar