Spansk nedstängning grundlagsvidrig

Läs hela artikeln på Nordfront: Spansk nedstängning grundlagsvidrig

Över en miljon bötfälldes • Får tillbaka sina pengar efter domstolsbeslut.

Sionismens coronapolitik för att se hur pass underkuvade och nedtryckta icke-judar var föll tydligen inte så väl ut då i Spanien. När folket vågar protestera mot judisk makt är kanske steget inte så värst långt till att juden som styr får en enkel biljett ut ur det land som denne kanske trott sig ha helt i sitt våld genom köpta politiker och ekonomisk makt.

1 gillning

Vårat judestyrda rättsystem borde komma fram till samma sak här!

1 gillning

Spanjorer är så eldiga och impulsiva :hot_face: medan vi svenskar är något trögare :sloth: Men hur som helst kommer vi att landa på samma planhalva. I Sverige har vi nämligen det supereffektiva GRUPPTRYCKET.

Det finns inga lagar som tvingar oss att ta giftsprutorna, men vill vi komma tillbaka till jobbet eller sätta oss på ett flygplan så gör vi bäst i att förgifta våra kroppar med ett “vaccin” som får plånböckerna hos (((globalistiska entreprenörer))) att svälla skyhögt över den svenska invandringsstatistiken.

Nordfront hade på den gamla goda tiden något som hette “Veckans fråga.” Skulle vara intressant att ta upp denna tradition igen och förslagsvis börja med “Har du vaccinerat dig och varför?”

Man märker att de sluga sionisternas Corona-diktatur har gått in i en annan fas, de har tonat ned den mediala vaccineringspropagandan. Nu jobbas det mer lågmält för att lyckas bespruta barn och unga med det genmanipulerande preparatet baserat på nanoteknologi. Redan lär väl visst upp emot 20 procent av landets 12-15-åringar vara bärare av detta experimentpreparat som visat sig sänka immunförsvaret och gett svåra biverkningar som många redan vet. Utomlands har det väl till och med talats om att spruta in detta experimentpreparat i spädbarn runt sex månader gamla. Den förälder som skriver på ett papper som ger någon psykopat inom vaccinlangningen rätt att experimentera med ett omyndigt barns hälsa är totalt tanklös och borde själv som målsman hållas ansvarig för riskerna.

Ett mannaminne som man talade om förr i tiden tycks inte vara lång numera.
Men för den som minns hur de så kallade virusexperterna talade i början av pandemilanseringen, så är det nästan helt obetydliga risker att barn och unga ska drabbas allvarligt av Covid-19. De så kallade vaccinernas biverkningar var mer hälsofarliga sades det i början och det lär väl medicinskt sett inte ha ändrats för de som har en förmåga att tänka själva. Har inte tagit någon giftspruta och kommer inte heller att göra det. Som sagts tidigare, tänk själv i detta ämnet, men barn måste väl i alla fall skyddas från denna onda sionistiska galenskap.

1 gillning

@Armafrei Föräldrar behöver inte ge sitt tillstånd. Genom GRUPPTRYCKET tvingar de barnen att låta förgifta sina kroppar.

"SKR: 15-åringar får själva avgöra om de vill ta vaccin

https://www.dn.se › sverige › skr-15-aringar-far-sjalva-av…

2 okt. 2021 — 15-åriga barn får bestämma själva om de vill vaccinera sig mot covid-19, vare sig de har föräldrarnas samtycke eller inte, uppger Sveriges …"

Det är nog dags att fler vågar tänka själv och lämnar hjärntvättsordet ”GRUPPTRYCK” bakom sig. Den som inte vill bli tvångsvaccinerad med ”råttgift” kan blåljuga som rätt många redan gör och säga att man tillhör en riskgrupp och/eller är allergisk sedan tidigare mot ämnen i många vacciner. Det är dags att sluta lita på sionismens lögnhalsar som sitter och flinar i judisk media. Dessutom så krävs det faktiskt visst att föräldrar tar sitt ansvar för sina barn under 15 år och fyller i uppgifter och skriver under blankett för ”vaccinering”. Det går då bra att skriva Ja eller Nej på det man så önskar, så har man ju varit en ”duktig” slav och spelat med i de slugas spel om man nu så vill då. Eleven hänvisas då till vårdcentral för bedömning och där är det mycket lättare för barn och förskräckta föräldrar att att skaka av sig ”grupptrycket”. Allmän information i ämnet från exempelvis Region Stockholm: vaccination i skolan för 12-15år - 1177 Vårdguiden