Sossetant vill införa vaccinpass i mataffärer

Läs hela artikeln på Nordfront: Sossetant vill införa vaccinpass i mataffärer

Regionpolitiker vill kräva vaccinpass för butiker • Inget vaccin, ingen mat.

Jaha, gott folk. Då får vi snart vänja oss vid att svälta. Men vi visste att den dagen skulle komma ändå.

2 gillningar

Sionismens hantlangare vill tydligen se hur långt de kan gå innan folket får nog och i en klassisk revolutionsanda befriar styrande politiker och tjänstemän från tvånget att andas kan man tänka…

3 gillningar

De Basso är dum. Frukt och grönsaker måste tvättas, det är allt. Vaccinpass är bara trakasseri. Svenskarna klarade sig hittills mycket bättre än tyskar, österrikare och australier utan trakasserier. I Afrika dör inte fler människor trots utan vaccination. Nya corona-varianter är inga problem i republiken Sydafrika.

Märkligt att inte det ringt någon klocka, eller gått upp något ljus, för massorna efter så här lång tid med ett vaccin som uppenbarligen inte är “säkert och effektivt”. Varför ställer de sig inte frågan varför de ska vaccineras med ett ineffektivt vaccin? Hade vaccinet fungerat hade det ju inte varit något problem för de vaccinerade. Men det är just för att vaccinet inte fungerar som smitta sprids av vaccinerade och vaccinerade bli sjuka. Hade vaccinen fungerat hade de ovaccinerade inte varit något hot. Med dagens ineffektiva vacciner blir vaccinerade lika stora hot, för andra vaccinerade, som ovaccinerade. Det är märkligt att alla bara jamsar med och att ingen säger att kejsaren är naken.
Det som blivit så uppenbart för tänkande människor är att vaccinen inte ska tvingas på oss för att minska smittspridning och sjukdom. Det är något helt annat som ligger bakom massvaccineringarna.

1 gillning

Vaccinet är till för att judarna ska tjäna pengar på goyim, och hoppas på att så många som möjligt dör.
Passet är ett led i den här konspirationsteoriern som givetvis inte är sann.

1 gillning

Det blir alltefter hårdnande pandemi-diktatur mer och mer tydligt att det tycks vara få i världen som har läst klassisk historisk litteratur. För har man exempelvis läst lite i skriften Sions vises protokoll och boken Mein Kampf, då ser man klart historiska återkommande mönster. Det är märkligt att det är så få som insett vilka filurer det är som tjänar på denna influensatidens vidriga vaccin-kommunism. Men det är väl som så ofta med de fåkunniga och enfaldiga att det är den hårda vägen som öppnar deras ögon. Här följer ett kort citat av författaren Adolf Hitler: ”Med judar kan man inte sluta några avtal, där gäller bara det hårda antingen - eller.” (Mein Kampf)

1 gillning

Någon mer än jag som lagt märke till den “iögonfallande” näsan?

2 gillningar

Ett vaccin är ett vaccin. När man blivit vaccinerad mot t ex polio eller mässlingen så är man immun mot dessa sjukdomar. I bästa fall kan man kalla giftsprutorna från Pfizer & co för medicin, en “medicin” som ska injiceras så länge man lever tills kroppen har gett upp pga total organsvikt. Total organsvikt är kroppens sista försvar mot spridande av dödliga virus. När kroppen dör, dör också de angripande virusen.

Kom ihåg att EU beställt och betalat för 8 “nödgodkända” doser till var och en av oss EU-medborgare. Det ryska vektorvaccinet Sputnik V (ett vektorvaccin bygger på samma teknik som gamla beprövade och fungerande vaccin; man injicerar en svag dos av den smitta som man inte ska drabbas av och så bygger kroppen upp ett naturligt försvar) som inte lämnar några biverkningar, har högst effektivitet och används i 70 länder, godkänns inte av vare sig WHO eller EU.

Den rasfrämmande massinvandringen till vår vita västländer har använts till att manipulera ekonomierna och börserna i våra vita västländer, genom konstruerade BNP-tal och andra lögner. Men med de senaste verktygen klimatbluffen och covidbluffen har de ljusskygga aktörerna nått en högre nivå.

Det är bara att släppa en katastrofrapport om det senaste klimatläget eller coronaläget, så störtdyker börserna. Då blir det köpläge för de (((globala aktörerna))) medan lokala företagare går i konkurs på löpande band. Och så gör (((man))) om det gång på gång på gång på gång…

På det här sättet förflyttas rikedomarna till parasiterna, medan vi parasiterade hamnar allt djupare i skuldfällan.

Sionismen handlar bara om de slugas intriger och fula trix för att lura det vita folket på alla tänkbara sätt. Det finns dock ett namn på den världsåskådning som är överlägsen allt unket bankirstyrt förtryck och det är - Nationalsocialism, botemedlet mot dagens alla konstruerade samhällsproblem.

2 gillningar

Rakel de Basso

På SVT txt sid 130, står det att USA ska använda mRNa vaccin från Pfizer. 15% skydd anses som bra. Jonhnsons vaccin ska fasas ut. Det gjordes med Astra också. Jag tror den enkla förklaringen är, att bara vaccin som judar tjänar pengar på, får säljas.

1 gillning

Vad en JUDE importerad sosse-hora vid namn De Basso säger, skiter jag i.

Det jag däremot vill säga till dom jävla asen av vårt folk som allierat sig med JUDE-makten och frimurarna är detta.

Ta er i akt.

Ångra er och gör bot innan det är för sent för er.

Det kommer att komma en domens dag.

En del kallar det Finspång.

I dag väljer jag att att beskriva det som komma skall genom en rock’n roll låt av AC DC:

Hells Bells!

När helvetets klockor ringer är det för sent för er att ångra er.

Då finns det ingen återvändo.

Tänk på det innan det är för sent. :imp:

Rakel de Basso

https://nameyourroots.com/home/names/Basso