Sossarna vill ha Magdalena Andersson som partiledare

Läs hela artikeln på Nordfront: Sossarna vill ha Magdalena Andersson som partiledare

Valberedningen föreslår Magdalena Andersson som Löfvens efterträdare • Lovar att “knäcka gängbrottsligheten”

Socialdemokratin byter ledare och fortsätter leda de sovande demokratiska fåren mot avgrunden. Information om den enda sanna oppositionen mot antivit och anti-nationell politik. För dig som tröttnat på massinvandring, mångkultur och folkutbyte besök Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Sverige har en otrolig potential yttrade du… Visst, men ta tillvara den också med att inse att detta otroliga finns hos ditt ursvenska vita folk som din företrädare har nonchalerat till fördel av invandrade otacksamma , kriminella, snyltare innan det livsbejakande duktiga folk är helt utplånat med marxistiska idéer. Nationalsocialismen kan i många fall ge dig inspiration till något nytt som studieobjekt utan indoktrinerade fördomar. (Råder en f. d. kvinnlig partiledare.)

2 gillningar

För att “knäcka gängen” krävs nog att Magdalena Andersson knäcker invandringen och mångkulturen på samma gång men hon sägs ju vara känd för sina “hårda nypor, kraftiga temperament och beslutsamhet”. En sista chans för sossarna att göra rätt för sig.

För bövelen, tror någon verkligen att hon kommer att göra det? Sossarna har redan fått sina chanser.