Socialdemokraterna: Förbjud omvändelseterapi för homosexuella

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/socialdemokraterna-forbjud-omvandelseterapi-for-homosexuella

Kallar omvändelseterapi för “hedersrelaterad förtryck” • Vill förbjuda att homosexuella söker hjälp hos frikyrkor.

Enligt samtliga riksdagspartier ska allting som inte passar deras åsikter och agenda förbjudas i demokratins namn. Man ska till exempel förbjuda folk att yttra sig med stöd av yttrandefriheten, döma folk som skriver vissa saker och använda gummiparagrafen hmf för de som har mage att kritisera homolobbyn(alltså inte ens enskilda homosexuella).
Själv tror jag förövrigt inte på någon omvändelseterapi för folk, vare sig de är homosexuella, kulturmarxister eller allmänt skruvade i huvudet!
Demokrati betyder dessutom folkstyre(demos)men när styrde folket senast?
När folk röstar fel(högeromläggningen i trafiken, kärnkraftsomröstningen 1980 där det inte ens fanns ett ja-alternativ och man inte följde det en majoritet röstade mm) ja då gör man som man vill och inte som en majoritet av folket vill. Det har dessutom aldrig hittills hållits en folkomröstning om massinvandringen som har drabbat hela folket och landet negativt!

1 gillning

Det finns bara en folkomröstning som staten har rättat sig efter; den om ja eller nej till att ersätta kronan med euro, men det berodde nog mest på att staten vid det tillfället ansåg det gynnsammast att behålla kronan.

1 gillning

Det finns inga homosexuella. Homosexualitet liksom resten av bokstavskombinationerna i HBTQ+ är sociala konstruktioner.

Jag är så innerligt trött på att se alla idioter springa omkring med den där regnbågs flaggan. Det går inte att slippa se den.

2 gillningar

Socialdemokraterna gör som vanligt en antikristen inpassning om att stärka det udda. Men att detta parti jobbar med kraft på att nedmontera kristna värderingar är inget nytt. Den första punkten de hade i sitt partiprogram för över hundra år sedan var väl för övrigt att kyrkan helt skulle skiljas från staten. Kommunism i olika grad är väl alltid ateistisk i grunden. Det måste sägas att de har lyckats väl i sin gärning att andligt förvrida och underminera den kristna kyrkan här i landet.

För dagens sioniststyrda predikanter tycks mest ha läst utvalda stycken i Bibeln som passar de slugas politiska agenda. Det kan man faktiskt se rätt tydligt när det inte minst gäller Svenska kyrkan. Men det står faktiskt i skriften vilken lön som gives efter detta, när det handlar om en utövad homosexualitet. Den som säger sig vilja vara kristen bör kanske läsa hela Bibeln för att se hur Gud och Jesus ser på saken ifråga. Men en omvändelseterapi är nog rätt lönlöst, den enskilde troende med homosexuell läggning får nog välja att leva som en avhållsam munk och nunna gör och följa skriftens ord.

1 gillning

Hade HBT varit lika naturligt som heterosexualitet, så hade problemet varit löst för länge sen. Så det är bäst att komma ur den fantasivärlden som politikerna lever i.

Det är typiskt sossar och andra politiker att vara så pass jagsvaga och integritetslösa, att de sänker andra människor för att kunna höja sig själva. Att sänka andra verkar vara det enda de har att komma med.

Homosexualitet är en social konstruktion. Om man inte vill skicka dem till läger där de kan arbeta sig friska genom hårt kroppsarbete i skogen, kan man ta till en mildare men avsevärt dyrare metod; skicka dem till någon klinik som avprogrammerar dem genom terapi.

Ex-bögen Milo Yiannopoulos berättar om hur han lurades av bögpropagandan och den glamourösa livsstilen, kantad av droger och dekadens, att tro att han var bög och hur han kom till insikt och startade en klinik för att hjälpa andra hjärntvättade män att komma ut ur sina villfarelser.

Jag gillar många av dina inlägg Andersson men det där tror jag inte på för 5 öre! Det låter som tokkristna som tror att genom kristen meditation och samtalsterapi kan bota dessa avarter. Nä, nog är homosexuella födda så tyvärr.
Angående våran tidigare diskussion om folkomröstningar så kom jag på att ytterligare en har respekterats av (((de styrande))), nämligen folkomröstningen angående medlemsskap i EU(Europeisk Undergång) eller inte där 53% röstade “rätt” och då blev det så. Hade det hållits en folkomröstning idag om medlemsskap i EU hade nog minst 60% röstat nej!

1 gillning

Hur många som föds som “äkta” homosexuella och hur många som indoktrineras till det genom HBTQ-propaganda ända från dagis lär vi nog aldrig få reda på.

I ett Kvällsöppetprogram 1974 med bl a pedofilen Kjell Rindar påstod juden Åke Wilhelmsson (alldeles i början av programmet) att det finns en halv miljon homosexuella i Sverige, dvs 25% av alla svenska män skulle ha varit bögar vid den tiden. Är det här en siffra vi ska ta på allvar, eller vetenskapliga siffor som pekar på högst 0,2% i en population. Ska vi öht bry oss om denna ynka lilla andel och rätta hela vårt samhälle efter deras sexlustar?

svtplay.se/video/28722774/kvallsoppet/kvallsoppet-1974?position=8&id=jnG9rAK

Det här om hur många som föds som homosexuella av naturen eller genetiska orsaker kanske går att relatera till kända procentsatser inom djurvärlden. Har läst någonstans att sådana mot naturen, störningar ligger på omkring fem procent i snitt. Tror att det var en studie bland måsfåglar. Men det förekommer även hos större däggdjur som exempelvis lejon, fast i mindre grad, då de snart oftast blir utfrusna ur flocken och även om de kanske kan ses som bisexuella då inte effektivt kan sprida vidare sina gener.

Bra där. Riktigt smart. Det finns inga homosexuella.

Så människor genom historian av världen har då alltid blivit utsatta för påverkan? Homosexuella på 1600 talet var redan då, genom tidsresor, utsatta för påverkan så att de ville vara gay?

Det har väl alltid funnits några få, redan under biblisk tid bland judarna, men det naturliga urvalet har sållat bort dem. Psykoanalytikern Siegmund Freud kallade homosexualitet för “mentalsjukdom”.

Är “könsdysfori” också en sexuell läggning, eller skapas den av HBTQ-rörelsen i samarbete med stater i väst och deras antivita media?

Där har du en annan sak. Homosexuelitet har alltid funnits, även bland apor, medan denna nya vågen av skit är en annan sak.

Rekommenderar följande föreläsning av Nicholas Cummings: Dr Nicholas Cummings Address to NARTH Conference - YouTube