"Småpartiers" röster räknade - Nyans störst

Läs hela artikeln på Nordfront: ”Småpartiers” röster räknade – Nyans störst

77 partier klarade inte spärren • Fler än 100 000 väljare röstade på ett sådant.

Alla röster på NMR är en seger.
Bra att mussarna tar röster från sossar.
De tröttnar på att vara valboskap hoppas man.

3 gillningar

fick inte NMR 2000 röster förra valet och nu 800?

1 gillning

Jo. Nåt sånt. Även AfS fick fler röster förra gången om jag minns rätt.

Över 2000 tror jag. Synd att det har gått ner.

Hoppas på kommuner med nationell inriktning .

1 gillning

Nyans blir nog ett stort invandrarparti i nästa val. Men håller här helt med om att för oss vita så är varje röst på NMR en stor seger. Nu gäller det att alla Sveriges väljare som såg vad SD gjorde direkt efter valet, och bara platt lade sig ned på marken utan att visa något större engagemang för att bli den verkliga kraft som politiskt hade kunnat kan ta Sverige upp ur skiten så att säga. Förstår ni SD:are där ute vilket svek det var av ert partis ledning att omedelbart börja agera stödhjul åt Moderaterna… Nej, nu är det väl faktiskt dags att alla börjar fatta att det går att välja politisk väg varje dag genom att gå med i Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Jaha, framtiden kommer att bli spånnande att snart leva i ett mini-kalifat vad allt det kommer att innebära. Svensk lag kommer blott gälla på papperet. I verkligheten blir det sharia att förhålla sig till med klädkoder och en massa annat. Stans engelska cigaretter kommer förmodligen ligga pyrt till. Vet inte vad som är stans högsta byggnad. vattentornet kanske. De får väl göra som Stig Helmer och lära sig flyga.

1 gillning

Det behövs ca 290 000 röster för att nå 4 % .

2 gillningar

Ja. Och då har man bara kommit in i riksdagen. Sen ska man växa till 10%, 25%, 40% osv…

Samtidigt har mer än 50% av alla barn som föds i Sverige nu utländska föräldrar. Gissa hur det här landet ser ut om 20 år.

Det är nästan så att jag vill säga att vi är i behov av ett mirakel. :sunglasses:

1 gillning

Tyvärr kommer det inga UFOn till vår hjälp eller nån Jewsus glider ner från molnen med sina änglar. Bara vi själva kan rädda oss från undergång.

undersök the breakaway germans, vril society. kan finnas tyska rymdstationer som väntar på rätt tillfälle att ingripa på jorden. de flydde ju till antartisk dessutom