SL fälls för sitt bruk av kroppskameror - igen

Läs hela artikeln på Nordfront: SL fälls för sitt bruk av kroppskameror – igen

Sanktionsavgift på 12 miljoner • Graverande att utsatta ej informerats om dokumentationen.

Får man vara lite konspiratorisk? Det kanske var många kulturberikare som plankade och då är det inte ok att avslöja brott?

2 gillningar

Precis så är det kamrat. Allt för att dölja för allmänheten att kulturberikare utgör majoriteten av brottsutövare. Jämför hur Freivalds (S) lade sig i utredningen om 2 små vita pojkars påstådda skuld till mord. Kärringen offrade 2 oskyldiga pojkar för att inte folk skulle bli rasande på den riktige förövaren, en invandrare från Mellanöstern. Vårt folk utsätts sedan 60 år tillbaka för den den största lögn och mörkande av verkligheten vårt land upplevt.

2 gillningar

När vår familj brukade besöka en djurpark förr hade vi alltid kamera med oss för att fotografera djuren, men det blåser andra vindar nu.

Dagens djur och djurparker som brer ut sig som cancermetastater är verkligen inga ställen dit man vill ta med sina barn eller barnbarn, än mindre fotografera.

Men om nu SL inte får ha kroppskameror så kan de väl göra som Sveriges mönsterland USA; utrusta sig med skjutvapen som används vid minsta lilla överträdelse.

Det skulle initialt skapa en viss “undran” och “kritik”, men efter några månader skulle alla rättskaffens personer tänka; var det så enkelt, varför har ingen kommit på det här förut?

Helt rätt! Bly halten i luften i ockuperade områden är skyhög, men höj den mer.
GW sa i TV4 att vårbygänget kommer kosta 250 milijoner. Vad hade några askar med patroner kostat? Rätt mycket, men billigt ändå.

1 gillning

Några askar patroner som hade räckt långt skulle kosta 250 kr.

Ett något större inköp för att få en “långsiktig hållbarhet” (denna uttjatade (((politiskt korrekta))) term) skulle kosta 250 000 kr - rena parkeringspengar i jämförelse med vad den importerade gängkriminaliteten kostar.

Men det svenska folket vill ju ha det som det är, så vad hjälper det att sitta och dagdrömma.

1 gillning