Skrattretande ledare i S-tidning om Motståndsrörelsens "julbocks-aktivitet"

Läs hela artikeln på Nordfront: Skrattretande ledare i S-tidning om Motståndsrörelsens ”julbocks-aktivitet”

”Kapacitet att använda våld = våldsutövande” • En brottslings intresse för en organisation påstås bevisa att den är brottslig.

Att skittidningen Arbetarbladet har ett sosse-as som chefredaktör har ingen betydelse.

Det viktiga för att förstå hur vidrig denna tidning är, och denna vidrighet gäller för i princip ALL system-media, är att den ägs och styrs av JUDAR. Det är familjen Bonnier som äger Arbetarbladet.

Bonnier äger tidningar som har ett sosse-as eller en liberal-folkförrädare etc etc som skriver ledarartiklar. Det har absolut ingen betydelse vilken (((politisk))) färg dessa lögnmedier har.

Det enda som betyder något är att dessa lögnens och hatets apostlar ägs och styrs av JUDAR. Allt är samma skit å samma dynga.

Det är en av den nordiska revolutionens första åtgärder: Att ta ifrån JUDARNA all ekonomisk-medial-politisk makt.

Som det är nu så äger dom i princip all media och har därmed alla chanser att ljuga, förleda och manipulera människor som inte har kraft, mod eller intellligens nog att genomskåda denna djävulska ondska som JUDISK media är. JUDISK media är kanske den viktigaste orsaken till hjärntvätten av människor, tätt följd av deras kontroll och makt över utbildningssystemet.

1 gillning

Hade varit ärligare av den värdelösa ätaren att berätta för allmänheten, vilken skam det är att ett ‘riksdags’ ‘parti’ hyser x antal pedofiler, och att minst 8 av asen ‘fått kicken’, ergo gått vidare till mer betalda poster och jobba närmare ungdomar. När Folket haar vaaknat, då kommer det inte finnas nog med stolpar

Ur hennes artikel på Arbetarbladet:

Men Nordiska motståndsrörelsen närvaro är en påminnelse om att tryggheten är hotad.

Det är knappast organisationens fel att tryggheten i det här landet är i botten. Det har hon bara socialdemokratin att skylla på.

VAD tror dessa skribenter om oss i all sin indoktrinering!! Våldsbenägna, störande, osv. Som en journalist yttrade spontant och konstig: “Du som är “nazist” är ju så trevlig.” och gav mig en kram. Är det så märkvärdig? Kommer med personliga erfarenheter, och som “ende överlevande” som vågar säger jag till er kvinnliga journalister: Har varit förlovad med två svenska “nazister” , sällskapat med dem, gift med två. (Dessutom korta helt korrekta förbindelser med tyska SS 1944) INGEN har slagit mig, undkom alla s. k. övergrepp tack vare att jag konsekvent höll mig till nationalsocialister!! Tryggheten ligger just i den ideologin. Vilka som slagit mig? I upplopp, både i Stockholm och Göteborg, just av era såååå goda vänner med era värdesättningar. Så kom inte med era anklagelser om våldsbenägenhet, vi är nog de mysigaste att ha att göra med om man behandlar oss som vilken politisk grupp som helst utan hatfloskler och just - indoktrinerade fördomar. Kamratskap, hjälpsamhet och kärleken till sitt land, det känns tryggt att vara med i Nordiska Motståndsrörelsen.

1 gillning

Om Lööf får tillfällen i media att snyfta om sig själv och dra in sina barn i sammanhanget – så gör hon det. Hon kanske även kör på med ett försäkringsbedrägeri, men vad vet jag.

Sen ids jag nog inte kommentera resten av den där krönikan

Jag skulle vilja påstå, att det är aldrig så lugnt som när NMR har han dom säkerheten. Om polis och vänsterblivna håller sig borta blir det inget bråk alls.