Skáld - Jólanótt

Läs hela artikeln på Nordfront: Skáld - Jólanótt

Musik • Denna vecka presenterar Nordfront låten ”Jólanótt” med artisten Skáld.

Julenatt med bandet Skáld var en ny bekantskap, det är alltid intressant att höra nya låtar som har nordisk inspiration som grund. Gillade även den trevliga genrebilden på en liten tomte med lyckta. Här i norden har ju jultomten ofta sin speciella plats hos många. Men även den traditionen om hur tomten normalt ser ut i folkminnet ska ju sionismen numera försöka ändra på. Läste nyss på nätet att tomten ska tydligen inte få vara vit längre, tomten ska vara, just det – svart så klart.

Disney som ägs eller styrs av judar fortsätter att slakta det vita folkets traditioner på område efter område som alla väl vet numera. Tidigare har det i judisk mångkultursanda censurerats hårt i gamla tecknade filmklassiker. Det mer kända exemplet för oss här i Sverige är väl när det i Kalle Ankas jul som i många år sänts på julafton vid klockan tre fått inslaget i början om besök i tomtens verkstad redigerad i mångkulturens påstått ”inkluderande” anda. Nog minns alla scenen där en blond och en mörk docka klipptes bort, precis så som en leksaksfigur med stor krokig näsa även den försvann ur filmen.

Man kan nu än mer tydligt se vad mångkultur egentligen syftar till, det är inte att inkludera olika raser och göra alla rasers ställning helt likvärdiga om nu någon kanske har trott så. Det blir allt mer tydligt att Disneys agenda är mer långtgående än så. Nu senast så har de gett sig på självaste tomten. Det uppenbart sionistiskt styrda bolaget har beslutat sig att tomten som enligt många års tradition har inarbetats som en vit man boendes vid nordpolen inte längre ska vara vit. Nej, trots att det väl inte bor många afrikaner normalt på de norra breddgraderna har det beslutat att byta färg på tomten till en svart figur, vilket man kan läsa mer om på nätet. Här följer en länk: Disney Parks Are Finally Featuring Black Santas. Here’s Why It Matters. | HuffPost Life

Man ska väl därför inte bli förvånad om tomten i nästa års upplaga av Kalles jul färgläggs med en mörkare färg för att passa in i den sionistiska planen att uppenbarligen radera den vita rasen både kulturellt och på andra sätt… Den som kanske har tröttnat på Disneys produktioner och all bakslug och antivit propaganda kan ju istället läsa den historiskt klassiska skriften Sions vises protokoll: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Det behöver ju inte alltid vara politik i allt fast de baksluga hela tiden arbetar med det i sin sluga antivita agenda. Snart får vi väl återgå till svartvit tv och film igen så att det inte direkt syns vilken färg någon människa tillhör vilket bland annat används vid vitpixling av färgade i reklamfilm ofta. Det finns då en sak sluga judar inte rår på och det är naturens eviga lagar som att kanske, snön lyser vit på taken i de vita folkens nordland, så här länkas till en svartvit julklassiker med en dikt av Viktor Rydberg – Tomten:
Tomten - en vintersaga - YouTube

God fortsättning alla frihetskämpar.

Folkgemenskap!