"Segerdagen" på röda torget - Putin höll tal

Läs hela artikeln på Nordfront: ”Segerdagen” på röda torget – Putin höll tal

Ryssland firade segern i andra världskriget med militärparad • Lyssna på hela Putins tal ocensurerat.

Som att höra en i gänget av mobbare ge ett segertal, karma is a bitch sägs det

På det stora hela ett bra tal. Den sovjetiska estetiken kan man tycka vad man vill om men i jämförelse med väst där historia alltid förknippas med negativitet och skam måste man beundra Rysslands sätt att hylla varenda sekund av sin egen historia. Från Rurik till tsartiden till sovjet till nutid. Man ber inte om ursäkt för något. Det är så man mobiliserar ett folk.

Inte suger de fiendes balle heller…vi har mycket att lära av dem tydligen…kanske bättre att ha ett ovetande propagerat folk än ett upplyst så länge man är enade…Med tanke på hur multikulturellt Ryssland är , är det imponerande

Är man världens största land är det ganska ofrånkomligt att det bor flera olika etniska grupper inom ens territorium. För övrigt finns det och har alltid funnits en germansk minoritet i Ryssland. Två av Rysslands största ledare var själva germaner.
Den riktiga fienden hittar du betydligt närmare än i Ryssland. Våra egna globalistlakejer understödda av Soros. Man kanske borde fråga sig varför den globala elitens största prioritet är att tvinga in Ryssland i ett krig istället för att klamra sig fast vid en gammal trött retorik om elaka ryssen.

“Defeated Nazism” :joy: :joy: :joy: :joy:

Lögner och svammel av en postkommunist! Han spelar på folks känslor för att klamra sig fast vid makten så att kippabärarna inte ska bli besvikna och avsätta honom. Dra tillbaka trupperna från Ukraina så att vi inte får ännu fler flyktingar till det fullsatta Sverige!