SD-tjej om gangsterrapp: "Entartete kunst"

Läs hela artikeln på Nordfront: SD-tjej om gangsterrapp: "Entartete kunst"

Saga Sievert från ungsvenskarna kommenterar gangsterrapp • “Nationalsocialisterna kallade det 'entartete kunst”.

Jag tror at uteslutningsärendet har redan öppnats i detta nu. Om nu inte Mattias filmar sin corona så tror jag säkert han är drivande i ärendet att bli av med denna kättare.

2 gillningar

OJ ett nytt utfall lör SD om uteslutning. Stackarn, men varför stanna de kvar i ett sådant parti? Nu ger jag en OBSERVATION om morgondagens TV program 2 kl 20. Om det inte ändras - "Hur såg nazisterna d. v. s. nationalsocialisterna Tyskland ut i privatlivet innan kriget bröt ut osv. Genom privata filmer som upptäcktes osv, Kan vara mycket intressant, även HUR man vinklar dessa filmer i Svt . Vi kan ju diskutera det här sedan, och har Ni några kompletterande frågor - svarar jag gärna som “överlevande”. ( Kunde ges en större uppmärksamhet av redaktionen?? )

2 gillningar

Han har garanterat blivit informerad av juden Jonathan Leman på expo och som du säger kommer denna person bli utesluten.

1 gillning

grISrahell utnämde SD till dom värsta antisemiterna i Sveriges dyraste dagis! Säger ingenting för dom har nog brun tunga allihop. Men jag tror det börjar vara dags att kalla dom för Sionist Demokraterna igen, nu när det verkar som om en förståndig ung tjej har skrivit så hemska saker!

1 gillning

Ärligt talat så verkar hon vara den enda som har något förstånd i ungsvenskarna. Kanske även i själva moderpartiet.

3 gillningar

Tack för tipset och bra förslag! Jag antar att du avser programmet på SVT2 imorgon: “Världens historia. Nazisternas hemvideos” (som ju bör heta “hemvideor” på riktig svenska). Jag försöker titta och återkommer här. Ser fram emot dina kommentarer, Vera.

1 gillning

Eller den judiske rabbinen Dan Korn som var en av frontnamnen i SD´s ideologiska tankesmedja Oikos.

expressen.se/kultur/darfor-vill-jag-vara-en-del-av-tankesmedjan-oikos/

1 gillning

gangsterrap är åt helvete. jag har varnat för skräpet i ett par år nu, och har personlig erfarenhet i att möta dessa mörkskygga individer. hade en hemma hos mig som satt och lyssnade på skräpet, och vet inte vad det var han sade när han vände sig åt mig, men jag gjorde det nog tydligt klart iaf att det är onda människor som håller på så. för att få en att bli skrämd.

sen var det, i mörkret, lampan var nog inte tänd eller iaf så är det rätt mörkt här i källaren med min “normala” lampa, som om jag såg han göra det där “halsskärartecknet” emot mig. tvi phan, Jesus Kristus, vad arg jag blev. gormade och skrek. ställde mig upp och tog upp 1000W oljeelementet i luften och slängde rätt ner så det gick sönder. men jag rörde inte ett endaste hår på hans huvud, och tack till Jesus Kristus för det

dessvärre hann jag nog inte varna denna (mer eller mindre)blåögde och blonda Einar, trots att jag hade personens konto på insta som “vän” innan mordet blev känt. jag borde vetat bättre. men nu vet vi iaf att det är ingen idé att tiga, utan de lär mörda en ändå. SÅ SJUNG UT, I JESUS KRISTUS NAMN.

Det tycks som att SD ännu har medlemmar som tror att partiet ifråga menar något konkret med allt snack om massinvandringen. Många förstår tydligen inte att detta parti och dess ledning endast är en av sionismen slugt kontrollerad opposition. För att det ska ske några förändringar politiskt i landet måste vita svenskar inse att det bara finns en enda väg bort från dagens samhällsförfall. Den som tanklöst sätter sitt hopp till SD eller kanske eventuellt till Afs för den delen, kommer inte att få se någon politisk förändring i landet på många år. Det finns inte en oändlig tid att bara försynt stå och jama i ett hörn och be om ursäkt för sin existens som allt för många etniska svenskar oftast gör. För den som har fått nog av politiskt vanstyre stöd - Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Dags att lagstifta om sunt förnuft i Sverige medan det finns något kvar av landet om frågan inte kan lösas på annat sätt, men som läget sett ut länge för de nödställda svenskarna skulle krävas omfattande hjälp utifrån, annars blir vi bara en parentes i historien.

1 gillning

jag är själv medlem i SD, och känner inte igen mig i det du beskriver alls. visst finns det problem i “partitoppen” men en bör inte förglömma atyt det i politiketoppen är i princip omöjligt att befinna sig utan att ha en del att göra i satans djupa helvete, djupt mer än gemene man. alltså, en bör och är kommenderad att be för landets ledare, politiker etc, enligt den heliga bibeln - knappast för att de är “högre stående och mer moraliska människor” utan faktiskt mer tvärtom - de lär KNAPPAST göra det som är rätt - om inte vi mer dödliga människor ber för dem - I Jesus Kristus Namn.

EN MED JESUS ÄR EN MAJORITET!

sen borde jag nog tillägga att jag tror att Jesus Ord är att SD är enda (politiska) och svenska hoppet ut från Antirkrist kommande styre här.

Lars Enarsson ska ha delat det budskapet , i jesus Namn

den som inte sköter om sitt eget hus är värre än en hedning.

med stor sannolikhet kommer ingen att rädda oss svenskar, det är bara HERREN JESUS KRISTUS vi kan lita på

Sveriges Radio har förbjudit många visor av nationalskalden Evert Taube eftersom ordet “neger” förekommer. De förbjuder också spelning av nationella orkestrar. Men neger-rap med glorifiering av mord, rån, våldtäkter och knark godkänner SVT och dessutom ger dem utmärkelser som “årets artist”.

2 gillningar

Det här är en låt från 1981 som jag inte tror dom spelat någon gång på SVT. Owe Thörnquist

@ettavgudsbarn123 Om man tar en liknelse att SD var en buss och partitoppen eller ledningen där var chauffören och medlemmarna och väljarna till partiet var resenärer på denna tänkta buss. Då hänger det så klart på ledningen som kör vart alla till slut hamnar. Som det ser ut nu så åker väl SD mest runt i periferin och ledningen kliar sig i huvudet utan att veta vad de kanske sysslar med kan man tänka…

Förresten, har också för länge sedan trott på SD. Men sedan ledningen lät sig sponsras av sionismen då falnade intresset. Ingen kan väl ha glömt att de på valnatten 2014 stod och poserade tillsamman med en judisk sponsor och viftade med den Israeliska flaggan, här följer en länk som visserligen tar upp ett annat antinationellt faktum: Björn Söder (SD): Offentliga byggnader i Sverige bör hissa Israels flagga (nordfront.se) Där ungefär tappade väl detta parti all sin tidigare eventuella trovärdighet. Så länge detta parti leds av en sådan ledning så sker garanterat ingen förändring.

1 gillning

Förlåt - hur naiv får jag vara efter 70 år av försök till indoktrinering. Trodde verkligen på annonseringen av TV Guiden att privatfilmer skulle visas hur man levde under NS tiden innan kriget - men det visades samma skräp som vi har fått se under alla dessa år. Hoppas att Ni stängde av. SVT har NS fobi - en psykisk sjukdom som hyllas av judarna. Besvikelsen var stor - men skulle begripit bättre.( En liten tröst är att min bok "När flaggstängerna blommade " i all enkelhet som beskriver sanningsenlig livet i NS Tyskland ännu säljs till nya läsare.)

2 gillningar

Ingen fara, Vera, man vill ju tro att SVT talar sanning någon gång, men det blir allt svårare att utgå ifrån det. Jag har nu sett hela programmet som sändes igår, och det vore trots allt intressant att läsa dina kommentarer om innehållet i detalj. En sak jag tyckte var anmärkningsvärt positiv var att de medverkande erkände att Tyskland inte hade ägnat sig åt någon enorm militär upprustning åren före andra världskriget.

SVT har återigen varit sionismen trogen och målat ut den bild som de sluga vinnarna av det andra världskriget har trummat in i allt för många godtrogna vita människor. Den som kanske tror att det någonsin i dagens sioniststyrda media och TV, ofta kontrollerad av de sluga kommer att spelas upp en enda film som visar vardagen i Tyskland på ett normalt ovinklat sätt får nog fortsätta drömma. Nu är det som så att de flesta väl borde förstå att det precis som hos oss här landet nu för tiden även fanns en rätt mångfacetterad vardag med arbete och normala aktiviteter bortom allt vad krig heter. Men det har än en gång som av en ”slump” tydligen råkat bli så att dessa så kallade ”hemvideos” totalt har missat verkligheten och endast som alltid tycks skildra utvalda negativt färgade krigsmiljöer.

Hela programmet; Världens historia: Nazisternas hemvideos är en enda lång klassisk repris på tusentals liknande dokumentärer som väl ska hålla liv i judars påstående om att just dessa var de mest utsatta under kriget. Den som inte fattar det ska väl som vanligt stämplas som något suspekt. Man kan undra när SVT för jämnviktens skull ska börja att sända några av alla de censurerade journalfilmer som visar hur den tyska civilbefolkningen egentligen hade det och hur otroligt illa de blev behandlade av de allierade och sovjets blodtörstiga soldater.

Det är lätt att slå i okunnigt folk vad som helst, men bara till den gräns att fakta om helheten kan förstås av de tidigare alltid så manipulerade. Det som är lögn blir aldrig någonsin sanning för att det upprepas dagligen, det blir bara till slut att en ny generation kommer att kräva sin rätt att få se krigets historia från båda håll. Det kommer till slut att bli helt omöjligt att fortsätta att spotta på det tyska folket för till slut så är det bara nog. Det finns ingen anledning till att det tyska folket ska dras i smutsen för evigt för att en liten ”utvald” folkgrupp tycks älska att hata det vita folket.

Sådana här vinklade dokumentärer eller filmer som SVT sänder gång på gång med finansiering av oss skattebetalare är en ren skam och borde i lag vara förbjudet och räknas som hets mot folkgrupp. Eller är det tyska folket enligt de styrande inte någon folkgrupp de heller precis som de väl ofta vill göra gällande om oss etniska svenskar. Dokumentärer som får stå oemotsagda borde i rimlighetens namn alltid bli fällda i granskningsnämnden, men den är väl sioniststyrd så det kan väl folket se sig om i stjärnorna efter. Sammanfattningsvis så är en sådan usel produktion som nämnts endast en totalt folkfientlig och vidrig hatpropaganda som passar bäst på sophögen.

Håller helt och hållet med dig Vera