SD-tjänsteman pekas ut som aktiv i DFS

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/sd-tjansteman-pastas-vara-aktiv-i-dfs

Lång karriär inom S och MP • Hävdar i intervju att tjänstemän på hög nivå vill få bort förrädarpolitikerna.

jag är inte särskilt bevandrad inom politik (förutom med medvetandet om att de flesta inom den sfären lär vara grundligt lurade, abort är mord. faktiskt. och mord är olagligt. det är satan som driver med världens folk)

men då gruppen “det fria sverige” ses borttaget från instagram och min snabba googlesök inte visar något som om de svängt i den här (abort är mord) frågan, så önskar jag dem all framgång. i Jesus Kristus Namn.

Så sent som föra veckan meddelade Dan på antingen Gab eller Twitter att JewTube hade plockat bort hans personliga JewTube-kanal. Det var nåt om att han hade lagt upp nåt spelandes Heimat Defender. Oy vey! Dom är ju så känsliga dom där lurifaxarna.

2 gillningar

SD s partiledning faller alltid i EXPO gropen. Dessa marxistiska dödgrävare är medvetna om SD;s svaga punkt. Så fort de har hittat någon prominent person inom Sverige demokraterna så letar EXPO efter NS förflutenhet, medvetna om om att SD har uteslutningsmani. I tankarna kan vi föreställa oss hur redaktionen på EXPO reagerar varje gång de lyckas få bort en omtyckt och intelligent medarbetare inom de nationella kretsarna. De gnider händerna av förtjusning, “Nu är vi klara med honom, leta nu rätt på nästa person.” Skillnaden mellan Nordiska motståndsrörelsen är att de sluter sig tillsammans och stöder uthängda personer medan Sverige demokraterna sammanträder om uteslutning. Det måste vara en nevös medarbetarstab inom SD som har en sådan överkänslig partiledning. I ställer för att underkasta sig så skulle de tänka på en Folkpartistisk Partiledare under 50 talet, nämligen Bertil Ohlin. Han förebråddes på sin tid att motta f.d. medlemmar ur Lindholms NS parti: " Det är så, att hos oss är alla nya medlemmar välkomna, vad som har varit tillhör det förgångna," Det är ändå skönare att vara en hållfast nationalsocialist, man förföljs ju ändå, men behåller sin värdighet och är ansluten vid ett underbart kamratskap och EXPO kan dra dit pepparn växer och rota med sitt infernaliska hat mot oss - vi står fast.

2 gillningar

Jimmie Åkesson och SD:s ledning måste vara typ världens sämsta kamrater. Man värderar Expo och gammelmedias ord högre än sina egna medlemmar. Och gör bedömanden därefter. Hur kan någon ens vilja ha med det där ruttna skitpartiet att göra? Dom är just inte värda mer än en rulle dasspapper ärligt talat.

1 gillning

Visst är DFS väldigt avslöjande för hur totalt rubbat Sveriges vinkelmedia och politiker blivit…
Några personer köper att hus för att kunna vara ifred och fira svenska traditioner med sina vänner och likasinnade.
Vi får ju inte vara ifred någon annan stans…hyr man en lokal sägs avtalet upp , eller tränger sig polis in , både civila och uniformerade.
Nu har DFS skaffat sig ett hus…fritt från batikhäxor och expo …
då är det ett PROBLEM !?! …
expo rasar …polis “är bekymrad " och regimen tycker …” inte OK "