SD:s "oberoende" granskare av partiets historia avslöjad som sverigedemokrat

Läs hela artikeln på Nordfront: SD:s ”oberoende” granskare av partiets historia avslöjad som sverigedemokrat

Skulle bli första gången någon “oberoende” granskade SD • Vitbokens författare är partimedlem sedan 2017.

Det är snarare högst relevant om en “oberoende” granskare visar sig vara medlem och naturligtvis partisk. Det här borde sänka förtroendet för SD som parti, även om tidigare granskningar har utförts av personer som har varit partiska vänsterut!

BSS kom upp helt plötsligt med goda resurser under 70 talet. Bevara Sverige Svensk som vi i Nordiska Rikspartiet skojade med Bevara Sverige Sionistisk. Många NRP are hoppade över: “de kämpar på det rätta sättet” som AfS tycker i dag. Förföljelsen mot NRP var besvärande och rätt elakt i sin hånfullhet mot oss personligen. Det är ofta så att VERKLIGA FIENDERS förföljelser tar man med en klackspark men f. d. kamrater osv gör alltid ont. Får trösta oss med att de nationella partierna är inte ensamma om att uppleva det. Om man får uppleva det kamrater så tänker jag ALLTID på bilden när Hitler mottog Greve Stauffenberg med ett så hjärtligt välkommande, leende och vänligt handslag “Så roligt att se Er här”!!- den 20 Juli 1944 vid sin bunker medan förrädaren hade en bomb i sin portfölj. Gemenare kan det inte bli, eller hur? SD grundades på BSS och BSS fick avhoppare från NRP som alltid har varit nationalsocialistisk, de trogna kamrater som överlevt tillhör numera NMR. Ställ gärna några frågor om Ni undrar något.

Har ingen avsikt att på något sätt stödja en uppenbart kontrollerad opposition så som SD, vilka i princip endast lever gott på de som vill se ett slut på dagens massinvandring och inget annat. Deras lednings tydliga avståndstagande till en riktig nationell politik som kan förändra i grunden har hela tiden känts mycket märklig. De som har röstat på dessa sionister tidigare vet nog inte vad dessa vill. Politiskt spelar det för deras ledning ingen roll om det sitter en mörk rasfrämling och styr landet bara denne på knagglig svenska säger sig vara svensk. För alla som kanske genomskådat SD och deras avknoppning Afs finns endast NMR kvar som politiskt alternativ till dagens samhällsförfall. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Käre Vera.

Det berättas ofta om avhoppare och före dettingar som sedan gick över till ett “mjukare alternativ” (NRPare lämnar och blir BSSare/SDare)
Men där fanns väl även ögonblick då “konservativa” gick över till ER sida? Istället för att vara en process från NRP till mellanmjölk så var det från mellanmjölk TILL NRP.

Vet själv om flera (inklusive jag själv) som har gjort den politiska resan från mellanmjölkskonservatism till nationalsocialism.