Scholz: "EU måste avskaffa nationella veton i avgörande frågor!"

Läs hela artikeln på Nordfront: Scholz: ”EU måste avskaffa nationella veton i avgörande frågor!”

Mässar om unionens makt & tillväxt • ”Effektivare beslutsprocess krävs.”

När det gäller EU finns det bara ett som är viktigt att tänka på, och det är att i valet den 11 september rösta på Nordiska motståndsrörelsen som är det enda partiet i landet som vill lämna all antinationell och nedbrytande och förtryckande antivit sionism. Rösta rätt i höst! Rösta på - Nordiska motståndsrörelsen: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Lämna EU FN och liknade! Är den ända lösningen

Tyskarnas nya Hitler tar till orda. Det klagas på ryssarna, men EU är det nya Sovjetunionen.

Scholz en fjant och inget att bry sig om. En Kasperdocka som slår ikring sig, bara att skrattas åt, handen som håller den är en jude med bakomliggande USA kuliss.

''Det finns “!vanliga” diktaturer där en despot styr med järnhand över ett enda folk i en enda stat. Dessa brukar ara endast så länge som diktatorn lever. EU är en diktatur under snabb uppbyggnad. EU framställer sig som en gemensam demokrati, framröstad i “enighet” av de europeiska folken. Men här är det varje lands korrupta politiker som på olika sätt för varje land lurat sina folk att rösta ja till hela skiten. Folken har lockats med det som gått hem i varje kand. I Sverige frestades många med att kunna ta in mer sprit och cigaretter över gränsen. De som fortfarande trodde att demokrati, fria val och folkligt inflytande skulle råda i unionen fick ett tandlöst parlament utan reell makt att leka demokrati i. Varje land fick några få eller en enda person som utsågs av respektive lands regering att med exklusiv rätt att inom sitt egna snäva ämnesområde få lägga motioner inför den allsmäktiga Kommissionen.
Med en administration som sväller för varje år, en flod av regleringar, styrdokument, avtal och annan skit binds mer av de enskilda folken skattepengar upp i en ofantlig byråkrati. Något mer smarta länder plockar russinen ur kakan och skiter i att bry sig om det som inte passar dem, Sverige ska som Bror Duktig införa allt som kommer uppifrån, hur idiotiskt det än är - endast rätten till det svenska snus värnas det om medan det svenska jordbruket sakta kvävs och snart är helt borta.
All heder åt England som lyckades bryta sig ur bläckfiskens tentakler. Vi måste göra detsamma innan det också blir förbjudet.