Saxofonjuden dömd efter snatterihärva på Coop

Läs hela artikeln på Nordfront: Saxofonjuden dömd efter snatterihärva på Coop

Problemen med skanningen var på riktigt i Dror Feilers huvud • Nu döms vänsterprofilen för sju fall av ringa stöld.

Citerat från flashback: Sanhedrin 57a: “Om en ickejude rånar en jude så måste han återbetala. Men om en jude rånar en ickejude får juden behålla bytet. Sammalunda, om en ickejude dödar en jude måste ickejuden dödas. Men om en jude dödar en ickejude får juden gå fri.”

Vad säger Stefan Löfven om den här domen mot saxofonjuden, Löfven som iscensatte en (((rövslickartillställning))) för över 100 miljoner skattekronor tidigare i år.

Ett utslag av ren nerkokt antisemitism inom det svenska domstolsväsendet?

Är inte de 100 miljonerna också att betrakta som ett (((legitimt))) rån?

1 gillning

I Moseböckerna finns flera uttalanden om att gud har beordrat sitt folk att råna, mörda, andra folk. Det är typiskt judeslugt att via sitt ombud gud, som de själva hittat på, fixa så de kan bete sig på det här perversa sättet. På så vis blir ju den där guden den som dels är den man kan skylla på (det är ju gud som befallt oss att göra så här), samt att eftersom gud är gud, så kan ingen motsätta sig detta (gud har alltid rätt).
Det är så i grunden överdjävligt slugt, så man börjar tro att djävulen finns! Om han finns, så vet vi iaf vilket hans folk är.

Det finns en företeelse inom judendomen som heter “skuldget” eller “scapegoat” på engelska, som judarna överför sina synder på så att de blir “skuldfria”. Deras påhittade gud är i själva verket en skuldget som de överför sina synder på så att de kan leva ett liv utan att känna skuld eller ha dåligt samvete för oförrätter som de begår.

1 gillning

För att vara en jude så är det så var det inte mycket. I Allra var det väl 300 mille och Trustorhärvan 500 mille. Tänker på H.C. Andersens saga om den tjuvaktige juden i busken.

1 gillning