Sämsta stödet för SD på fem år

Läs hela artikeln på Nordfront: Sämsta stödet för SD på fem år

Tappar stort medan Moderaterna ökar • Sossarna fortsatt starka trots marginellt tapp.

SD och deras ständigt ynkliga kryperi för att få bli en liten del i det sionistiska anti-vita gänget kostar på. För länge sedan var detta ett någorlunda sverigevänligt parti. Nu är detta partis ledning bara stödhjul åt de som vill göra landet ännu mer insyltat i nationellt nedtryckande organisationer som Nato och liknande. Det finns bara en sann opposition som kan lyfta norden och landet ur det sionistiska mörkret. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

SD utesluter ju varandra på order från den " lilla vänsterextrema skitföreningen expo " .
Att (S) ökar är ett mysterium.
Jag hoppas verkligen att siffrorna för (Mp) & (L) står sig .

Med uteslutningsmetoden och “rums renhet” från “nazister” tappar man folk. Lyder EXPO och sviker sina grundprinciper ännu fler. Det blir glesare i kattlådan. När EN duktig medarbetare ute slängs från sitt parti följer en solidarisk av gång. Det får ALLA partiledare vara medvetna om. Att S stiger är inte så konstig efter Löfvens tamhet. Snygg proper, klart språk, gör alltid intryck oberoende på VAD som yttras, för ett hjärntvättat folk har inte förmågan att lyssna lyhörd med förnuft.

1 gillning

Sedan finns det väl även också ett psykologiskt perspektiv, att folk i “kriser” drar sig från att rösta på något annat som de annars hade tänkt göra.

Förstår dock inte idiotin, man kunde se samma företeelse under ‘pandemin’. Om det är sanna uppgifter, att folk som är kritiska på hur Sverige styrs, förlorar perspektivet. Nu påstås det att folk är mindre intresserade för valfrågor gällande kriminalitet här p g a Ukraina. Ifall man då verkligen tror på att SionistDummokraterna är nationalister och svaret på alla våra problem, varför då vända sig till S, M eller dylikt (SD förlorar väljare)?

Sedan är frågan om det verkligen är sant eller om det är agendastyrt inför valet för att påverka folk psykologiskt.

Att dessa SD-väljare ännu inte har förstått att (((SD))) är på fiendens sida är tämligen besynnerligt. SD är ett folkförrädarparti som säljer ut sig själva och sina principer. Titta bara på centern t.ex, även dekadenta politiker som anklagas för pedofili eller som har ett digert umgänge med pedofiler försvaras av partiet. SD utesluter folk omedelbart på direktiv av Expo. Oftast folk som ändå bryr sig om den svenska befolkningen eller som rapporterar om verkligheten, dessa har mer ryggrad än antivita Jimpan & anhang.

1 gillning

Kanske alltfler svenskar har börjat förstå att öppen svenskhet inte är någon höjdare direkt. Att det leder till kalergiplanens fullbordane i det långa loppet. Fast de flesta kommer väl bara att gå över till något annat kntrollerat oppositionsparti som Afs eller Med.