Sällan skådat maktmissbruk av polisen vid banderollaktion i Småland

Läs hela artikeln på Nordfront: Sällan skådat maktmissbruk av polisen vid banderollaktion i Småland

Stjäl aktivisternas propagandamaterial • Hävdar att fredlig opinionsbildning kan ge sex års fängelse.

De kanske fick sin polisutbildning i Zimbabwe.

Liberal politik i judediktaturen!
Du får göra precis vad du vill! Om du gör som judarna vill.

De styrande fortsätter berätta sina sagor om demokrati och yttrandefrihet. Något som inte finns för den som håller på sitt eget vita folk och inte vill se landet förvandlas till en totalt rasblandad soppa med fåniga kålrötter. Den som ständigt förföljs av sionismens hantlangare är i sanning på rätt väg. Folkgemenskap!

Alla “poliser” som tjänar JUDE-systemet är dess horungar.

Och då menar jag ALLA.

Så är det.

Precis så.

Riktigt vidrigt beteende!

Smålänningar har det verkligen tufft. Förföljarna i polisuniform med flera bilar. Oj, hade “nazisterna” bomber med sig? NEJ Vapen? NEJ banderoller och propaganda mot invandringskriminalitet?? JA - Men: Vadå? Är det inte polisens uppgift också? Vill de inte ha medborgarkurage? NEJ de vill ha ett mångkulturellt anarki samhälle. Men då behövs väl inga poliser utan det har vi ju redan. TJA - – - - -

1 gillning

De begynner å bli desperate, det er helt tydelig. Det er nå ikke nok med holdningskampanjer i skolen og marxistpropaganda i alt av gammelmedia - nei nå må de rive pamfletter ut av motstandernes hender og trakkasere som best de kan. De holder fingrene i hullene mens demningen går i oppløsning rundt dem. Stå på! Dette går rett vei, det gryr mot dag. En ny nordisk vår.

Var medveten om att alla dina mejl läses av säpo . Telefoner är avlyssnade. Det är därför polis kan dyka upp även om det är 3-4 personer som bestämt att ha en aktion.
Bor man nära varandra kan en hederlig gammal walkie-talkie–jakt-kommunikation vara värt att testa. Vanliga brev kan förses med lacksigill.
Tyvärr finns det otroligt skickliga infiltratörer. Var vaksam . Om man träffas ansikte mot ansikte 3-4 st för att planera en aktion och det ändå dyker upp poliser får man fundera på hur det gått till. Polis har en hel stats resurser …tänk på det . säpo frågar ut grannar och arbetskamrater. Räkna med att din bil är buggad med GPS. som hela tider registrerar var du är.

Ps…ta reda på hur du kollar efter buggar i ditt hem och din bil Ds

Om man nu ska vara sån så har de även avlyssningsutrustning där de kan hålla sig på ganska stort avstånd men ändå höra konversationer med hjälp av teknisk utrustning som inte behöver vara i närheten av dig. Det finns även avlyssningsutrustning utan sändare (måste hämtas in för att i efterhand lyssna på inspelat material) som är svårare att hitta och placeras tydligen gärna i bilar som lätt kan kommas åt. Ibland kan man inte skydda sig från övervakningen men då får man helt enkelt ha andra strategier för kommunikation.

När det gäller spridande av helt laglig faktabaserad politisk propaganda som de styrande ogillar är det inte konstigt att det görs allt för att motarbeta den. Det är helt enkelt ett informationskrig mellan de styrandes påståenden om vad de vill att folket ska tro är sant och vad som verkligen är det alltså. Det är då enkelt för de sluga att polisiärt ge sig på en organisation som NMR vilken genom olika fula medel och tricks ständigt smutskastas av styrande och media som väl många redan vet.

De sionistiska hantlangarna avskyr nationella som har förmågan att tänka själva och se mönster. Nationalsocialismen är historiskt den enda världsåskådning som har vågat att utmana den styrande sionistiska gruppen i bakgrunden. Det är trots allt snack om demokrati, judisk makt som styr bankväsende, media och i stort allt som ger makt och inflytande. När detta bevisas så ger sig inte de sluga utan de vrider sig som en mask på en metkrok och påstår oftast helt fräckt att all bevisad sanning är en konspirationsteori.

Man kan inte debattera med sådana som inte bemöter frågeställningar i sak utan glider undan och byter ämne som sionismens politiker är så kända för att göra. De använder svåra ord och retoriskt raffinerade finter i form av olika innehållslösa utläggningar för att förvirra den normala tanken som inte fungerar när allt som sägs snickras ihop till en enda röra. Här kan man väl bara tänka på det klassiska, att politiker väl sällan använder sig av de enkla orden, ja eller nej.

Det talas i kommentarer ovan om att avlyssning förekommer och det är väl inte ens en fråga om så är fallet. Mobiltelefoner, datorer och kommunikation mellan sådana enheter såväl som brev kan när som helst genomsökas av makten om de anser att en medborgare är suspekt, det är faktiskt sådant som SÄPO har som uppdrag av de styrande att syssla med. När något nytt lagförslag på området övervakning läggs fram kan man vara rätt säker på att metoderna redan används i stor skala.

Men om man som enskild oroas av att man kanske är avlyssnad så finns det som det har nämnts metoder att avslöja dold avlyssning genom att köpa någon elektronisk utrustning som hittar dolda mikrofoner, gömda buggar och GSM-manicker och liknade. Det finns ännu butiker på nätet som säljer sådana grejer, som exempelvis prylstaden. Så om man misstänker att hem eller bil är utsatt för spioneri, kan det vara bra med egen utrusning som avslöjar hemlig elektronisk övervakning. Sammanfattningsvis kan man säga att det bästa är att tänka på vad som sägs eller skrivs.

1 gillning