Ryssland tar bort minnesmärke för Holodomor i Mariupol

Läs hela artikeln på Nordfront: Ryssland tar bort minnesmärke för Holodomor i Mariupol

Kallar folkmordet på ukrainare för “politisk desinformation” • Ska användas som byggmaterial.

Bolsjevik-JUDARNAS monumentala massmördande av ukrainare och ryssar i Holodomor får aldrig glömmas. :pensive:

Detta är fullständigt vidrigt av den (((ryska))) regimen som kryllar av JUDAR.

:imp: :skull:

Putin fortsätter med sina ANTIFA fasoner

1 gillning

Sionismen har väl alltid haft sin egen logik…

Här följer dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Medan juden tillkämpar sig den politiska makten, kastar han bort den sista resten av förklädnad. Av den demokratiske folkjuden blir en fullblodsjude och folktyrann. På några få år söker han utrota de nationella bärarna av intelligensen och gör folken mogna för ett ständigt slaveri, genom att beröva dem deras naturliga andliga ledare. Det mest fruktansvärda exemplet härpå erbjuder Ryssland där han med verkligt fanatisk vildhet delvis under omänskliga kval dödat trettio miljoner människor eller låtit dem hungra ihjäl för att tillförsäkra en hop judiska litteratörer och börsbanditer herraväldet över ett stort folk. Men slutet på det hela är inte bara slutet på friheten för de av juden undertryckta folken utan också slutet för denne folkparasit själv. Efter offrets död dör också vampyren förr eller senare.”

(Mein Kampf)

Förmodligen efter påtryckningar från ryska avdelningen av chabad. Putte som god channos-goj bugar och lyder.

Efter USA’s marionettregering kom till makten i Ukraina byggdes ett Holocaust-monument i Kiew. Men det blev förstört (av misstag ?) under rysk beskjutning. Faktum är att den ukrainska befolkningen decimeras. Bra förutsättning för mångkulturen efter kriget.

Att ta bort minnesmärken är ett svaghetstecken. Historiska sanna förekomster kan ändå inte utplånas genom att avlägsna konstverk. Det är inte bara Ryssland som gör det, Ukraina har gjort liknande förstörelse, barnsligt att hämnas på det viset. Den svarta pöbelhopen har visat vägen med sin hatfulla vandalisering under demokratiernas gillande på vackra statyer . Likadant USA med sina sprängningar av symboler i Tyskland 1945 - Märk väl! Att i Frankrike under ockupationen rördes inga minnesmärken från I Världskriget som ändå visade tyskfientlighet -

1 gillning