Ryskledd "antifascist-konferens" ska "ena världen mot nazism"

Läs hela artikeln på Nordfront: Ryskledd ”antifascist-konferens” ska ”ena världen mot nazism”

Konferensen schemalagd till augusti • ”Vi ska leda den internationella kampen mot nazismen.”

De är inte lite fräcka dessa dessa sionister, men det vita folket måste väl vakna till slut…

Ett taktiskt drag av Ryssland för att splittra den antiryska opinionen.

Nu är det upp till Polen, mfl länder, att förklara hur de kan skylla den förödelse de utsattes för under Andra världskriget på “nazister”, samtidigt som de nu helhjärtat stöder Ukraina vars elitsoldater (Azovbataljonen) utgörs av “nazister” och har ställt till med enorm förödelse i det ryskspråkiga Donbass.

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Aldrig har en stat uppbyggts på det fredliga näringslivets grund, utan alltid på rasbevarande instinkter, antingen nu dessa bestått i hjältedygder eller listig förslagenhet; det förra resulterar i ariska arbets- och kulturstater, det senare i judiska snyltgästkolonier. Så snart hos ett folk eller en stat ekonomien börjar ta överhand över dessa drifter, blir det självt en lockande orsak till underkuvande och förtryck. ”

(Mein Kampf)

Det är mycket bra att de judekontrollerade ryssarna fortsätter att tala om nazism och nynazism; detta kommer att få folk att verkligen börja undersöka företeelserna och historien.

Johannes 8:32: “Och I skolen då förstå sanningen, och sanningen skall göra eder fria.”

Det är JUDAR och JUDISK makt som drar i trådarna på alla sidor i detta (((krig))).

Målet från (((ondskans härförare))) är som vanligt att orsaka den vita mänskligheten skada för att ytterliggare kunna stärka sin makt.

Fy satan vad vidrigt! :imp: :skull:

Det är inte bara vita som judarna vill stärka sin makt över; alla icke-judar är gojer.

Jag tror att Ryssland är helt kört i världsopinionen under en väldigt lång tid framöver. Ja, de har några länder på sin sida, men jag undrar jag…

Du vet att jag är för vad som helst som gör att vi kan säkra en framtid för det svenska folket. Om det innebär vapenvila eller kärnvapenkrig eller Rysslands totala undergång spelar ingen roll. Dessutom lägger jag mig inte i vem som råkar vara halvjude eller ej i en viss regering och inte heller bryr jag mig om eventuella folkmord i östra Ukraina.

Sett helt objektivt undrar jag hur Putin/Ryssland tänkt sig framtiden egentligen. Även om de lyckas ta över Ukraina utan större förluster inom ett par veckor så blir det ju enorma konsekvenser i världen under lång tid framöver. Det blir ett nytt kallt krig med total isolering av Ryssland. Mig spelar det ingen roll naturligtvis, men hur fan har de tänkt sig att lyckas med det här? Såvida inte planen är att det blir krig mot väst och de med kärnvapen tilltvingar sig total dominans över större delar av Europa. Kärnvapen kan ju fungera! :rofl:

Jag spekulerar. Det är helt otroligt det som sker. Extremt intressant.

Framtiden kommer ju utvisa hur det går, men jag kan inte låta bli att undra. Det känns som att Ryssland inte direkt har ett övertag. De har bara kärnvapnen att ta till egentligen. Men isolering under 10-20 år?

Dags för kristendomskunskap och vad Jesus har sagt om judar:

Citerar här ur Bibel 2000 och Johannesevangeliet kap 8 vers 44:

”Ni har djävulen till fader, och ni vill göra vad er fader önskar. Han har varit en mördare från första början, och han står utanför sanningen därför att någon sanning inte finns i honom. När han ljuger talar han med egna ord, ty han är en lögnare och lögnens fader.”

Svenska kyrkan lär nog inte bygga en predikan kring de orden kan man tänka.

USA och Ryssland är enige om att små länder inte får vara nationella eftersom det vore mot NWO. Båda länderna har samma bakgrundspolitiker: det utvalda folket.

1 gillning

Kristof von Kanwetzburg skriver som följer:

“This conflict is a racial-spiritual one. What it means is that on one side of the battlefield there are Ukrainians who look westward toward Europe as their natural ethno-spiritual epicenter, and on the other side there are Russians - Russians like Alexander Dugin who, in addition to calling for the mass genocide of all Ukrainians, openly admit that their spiritual nucleus lies in the East, amidst the former domains of the great Mongol Empire.
To conclude, National Socialism and “Eurasianism” are diametrically opposed ideologies. Any Western “racialist” who accepts the Neo-Soviet ideas of Alexander Dugin is essentially cutting his own throat.

The true among us should instead support the anti-Duginite/anti-Putinist initiatives of a variety of National Socialist forces actively operating inside both Russia and Ukraine. We must therefore support indigenous Ukrainian National Socialism, which has a long and glorious history. Ukraine is now the ultimate battleground of conflicting Aryan and non-Aryan Ideas. The outcome of this War shall determine the destiny of the Aryan species for eons to come. Because, make no mistake about it: THE BATTLE FOR THE HEART AND SOUL OF UKRAINE WILL DECIDE THE FUTURE OF THE ENTIRE ARYAN SPECIES WORLDWIDE.

Death to the Eurasianists! Death to all mongrels!”

-Kristof von Kanwetzburg: NATIONAL SOCIALISM - 30 Fundamental Truths for the Kämpfer of the 21st Century

De är från vettet. Tror de att de kan smila in sig hos de judisk ledda demokratierna? Tänk om slagpåsen “nazism” innehåller krut och exploderar vilket inte är helt omöjlig om den boxas på från bägge sidor? Rasfrågan - om den varit populär i stället för antivit så hade vi vita folk en sammanslutning och front mot den arabiska, afrikanska smygockupationen och sluppit se förödelsen över Europas byggnader och flyende vitt folk.

1 gillning

Vilken tur att nazism enbart är en sägn.

Det tragiska är att vita nationella och vita ukrainare och vita ryssar är dom som drabbas av JUDE- maktens spel med våra liv.

Denna konflikt är ett utmärkt exempel på hur (((makthavarna))) spelar dubbel- och i detta fallet även trippel spel i den internationella maktpolitiken.

Här några ord ur; Sions vises protokoll:

”Det är nödvändigt att komma därhän, att det förutom vi i alla stater finns endast en massa proletärer, några oss tillgivna miljonärer, polismanskap och soldater. Oroligheter, stridigheter och fiendskap i hela världen. I hela Europa och med hjälp av dess förbindelser även på andra kontinenter måste vi åstadkomma stridigheter och fiendskap. Däri ligger en dubbel fördel. För det första vinner vi därigenom respekt i alla länder, vilka vet att vi efter gottfinnande äger makt att åstadkomma oroligheter eller återinföra ordning. Alla dessa länder har vant sig vid att se i oss ett nödvändigt ont.”

Länk till nedladdningsbar pdf-skrift här nedan:
Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Precis som under 1940-talet försöker öst och väst lura hela världen att det pågår ett maktspel mellan dessa, när de i allt väsentligt är överens och styrs av samma internationella “klick”.
Det finns ns-grupper i Ukraina men styret är fortfarande judiskt i Europas “kornbod” så mig lurar varken de röda trupperna i öst eller sionisttrupperna i väst, ty “klicken” styr och finansierar bägge!
Ukraina har många gånger i historien varit slagpåsen. Kom ihåg Holodomor!
Slava Ukraini! Heroiam slava!

Putin kan knappast kallas bakgrundspolitiker, och i USA har de hela tiden flyttat fram sina positioner. “It used to be that the Jews were sort of hiding in the background a little bit, but now under the current administration they have come right out in the open, they got all the top positions now, openly.” Bobby Fischer (1943-2008) i en radiointervju i september 2000.

De smilar inte in sig; judarna har ännu full kontroll på även det östliga maktblocket.

Det handlar inte bara om Ukraina för Rysslands del. Framförallt handlar det om att USA/NATO ständigt flyttar fram sina positioner tills de är bokstavligt talat innanför Rysslands gränser.

Ryssland är inte kört i världsopinionen, Ryssland är bara kört i den sionistiska västopinionen och det bekommer inte Ryssland eftersom de varit utsatta för västs sanktioner ända sen andra världskrigets slut.

De som kommer att ha drabbats värst när man upprättar balansräkning om tio år, det är alla vi lydiga dörrmattor åt USA.

Det som sker nu är vad stora tänkare förutspått redan för många decennier sen; att världen i framtiden kommer att bestå av två länder, eller två stora block som har uppslukat alla mindre länder inom sina respektive områden och ägnar sig åt att bekämpa varandra tills det oundvikliga kommer och de förintar allt liv på Jorden som är högre stående än kackerlackor.

Ja ok, det är möjligt. :wink:

Frågan är bara vad som händer när Ryssland ockuperat hela Ukraina inom 1-4 veckor? Jag tror många regeringar i Europa är väldigt nervösa nu. :rofl: