Rysk reklam pekar ut svenskar som "nazister"

Läs hela artikeln på Nordfront: Rysk reklam pekar ut svenskar som ”nazister”

Sverige anklagas för att försvara “nazism” • En “avnazifiering” av Sverige?

Sjukt löjligt. Ryssland går full retard. Båda sidor i detta krig är judiska cirkusar (nej, Rysslands Israelkritik rentvår dem inte).

1 gillning

Ingvar Kamprad drev Ikea utan att några judar kunde sätta åt honom. Han startade fabriker bakom järnridån. Idag är Ikea tvärt om.
Vi får väl se vad Putin hittar på. Churchill ville också gå in i Sverige, efter kriget.

Hahahaha, helt bisarrt! Sverige är ett av Europas minst “nazistiska”/nationalsocialistiska länder!
Astrid Lindgren var helt klart och öppet antinationalist/antinazist!
Rysskräcken verkar ha bytts ut mot nazistskräck/nazistfobi!

Expo ältar “nazism” och kan lura utlänningar …som t.e.x " Putte" . Expo måste stoppas !!! Regeringen bör gå ut med en officiell förklaring om att man till 100 % tar avstånd från den vänsterextrema lilla skitföreningen.
Dom på bilderna vände sig mot den grymma kommunismen…inte det ryska folket.

Det annonseras alltså i Ryssland på ett sätt att tydligen försöka få det att se ut som att Sverige är nästa mål i ryssens så kallade process för av-nazifiering. Det känns nästan lite för mycket av att vara en slump, att det sker samtidigt som landets ledning här gör allt för att skynda på att få med Sverige i krigsmaskinen Nato. Man skulle nästan kunna tro att någon slug individ eller händig grupp med ekonomiska motiv kanske sponsrar reklamkampanjen…

1 gillning

Om Putin kommer hit med vanliga styrkor, så tror jag han kommer få mycket mer förluster än han har fått i Ukraina.

Av vem då exakt kommer Ryssland lida förluster här? Liksom i Ukraina kommer dom övriga i det så kallade väst titta på tror jag. Inte ens om vi går med Nato verkar det vara säkert att vi får hjälp utifrån. Så varför ska vi ens gå med i Nato också liksom?

1 gillning

Det kanske tänks att Putin skrattar ihjäl sig åt att en regnbågsfärgad trupp kanske möter honom med en genusanpassad värdegrundsparad…

2 gillningar

Vilka är det som driver på med schismen mellan Sverige och Ryssland? Sjukt på något sätt. Nazifobi i allra högsta grad från Väst till Öst i alla länder. Den ända förnuftspunkten är väl Schweiz även om det är lite si och så. Är det verkligen så att en tredje part eggar på - hm.
Men en sak måste vi väl glädjas åt att en så kort tid som 12 år i historien kan sätta en sådan prägel!! Då är det verkligen något att vara stolt över. NATIONELL och SOCIALISTISK det är helt enkelt en överlägsen ideologi med en idol som aldrig glöms.

2 gillningar

Ryssen har alltid, och kommer alltid vara en fiende för nationella. Putin har visat lika stor avsky för nationalism som vilket västland som helst.

2 gillningar

Vad ville Churchill gå in i Sverige efter kriget exakt för? Någonting om att vara för “pro nazistiska” under kriget eller?

Churchill ville invadera Sverige UNDER kriget, för att försöka skapa en tredje front. Väl dokumenterat i Erkki Hautamäkis bok, Finland i stormens öga, scrolla ner:

https://revblog.codoh.com/2009/12/finland-in-the-eye-of-the-storm/

Det kan vara informativt att påpeka att det aldrig kom någon del två. Varför är nog inte så svårt att räkna ut.

Dumheter! Den som tror att Putin är emot nationalism förstår sannolikt inte vad Putin håller på med.

1 gillning