RN DIREKT#260: Avsnitt tvåhundrasextio SWISH: 0728750427

Läs hela artikeln på Nordfront: RN DIREKT#260: Avsnitt tvåhundrasextio SWISH: 0728750427

RN bjuder på diskussioner om aktuella ämnen och spår framtiden • Sänder ikväll med start klockan 20:00.

Tackar för detta. Äntligen ett ljus i tunneln av det mörkaste mörker. Radio Nordfront är i sanning ett ljus i denna nordiska och för riktiga svenskar mörka tid. Önskar er alla det allra bästa. Håll alltid sanningens frihetsfana högt och kämpa på!
Folkgemenskap!

Just hemkommen efter en framgångsrik aktivitet i Gävle med otroligt stor exponering för Nordiska motståndsrörelsen. Vi var precis i centrum av dagens händelse i Gävle: Invigningen av den gigantiska halmbocken. Två kamrater som jag tycker ska uppmärksammas lite extra för sin kampanda och offervilja är Lucas och Anders G från Jämtland som åker 5 timmar med bil enkel tur för att deltaga på aktiviteten. Och dessa båda unga män är dessutom väldigt bra och engagerade föredömen i hur en motståndsman bör vara när han är bra: Mycket trevliga mot alla dom möter så dom ger ett gott intryck av vår kamp och vår organisation. Respekt! :+1: P.S Dom är just nu på väg hem och har lång väg kvar innan dom är hemma. D.S Nordiska motståndsrörelsen på plats under invigningen av Gävlebocken

1 gillning

Trodde inte det skulle bli nåt program ikväll så jag började lyssna på Collets program istället som hade Kevin MacDonald som gäst. Så det får bli lyssning i efterhand istället den här gången.

Anledningen till att Greta fortfarande ser ut som 11 kan ju vara adrenochrome. Med tanke på hennes blodsband till kräket som finansierade Kalergi och låg bakom Balfour-deklarationen måste hon ju ha riktigt ädla anor.