RN DIREKT#236: Paludan, nytt grundlagsförslag och krigsalliansen Nato SWISH: 0700749652

Läs hela artikeln på Nordfront: RN DIREKT#236: Paludan, nytt grundlagsförslag och krigsalliansen Nato SWISH: 0700749652

Radio Nordfront fortsätter att kommentera samtiden och spå framtiden • Jonas De Geer gästar • Sänder live med start klockan 19.00

Hur man än vrider och vänder på allt som sker politiskt i detta land, så finns det bara ett enda svar på hur vi ska få ordning på dagens samhällskaos. Sionismens korrupta hantlangare har svikit det vita nordiska folket. Det finns bara ett nationellt parti och organisation som har det som krävs. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Tack för ytterligare ett bra avsnitt av Radio Nordfront!
Paludan må vara en judisk pederast men vi ska aldrig vika oss för rasfrämlingar(och det är även Paludan)och deras religion eller sätt! Han får härigenom fram en poäng, alltså att MENA-folk kaosar så fort de blir kränkta och kommer undan med det(polisen retirerar och får Sverige att framstå som det pajasland det har förvandlats till!)!
Jag hoppas till skillnad från Pär Öberg att alla poliser får lida alla helvetes kval! Jag glömmer aldrig och jag förlåter aldrig deras illdåd mot nationella, speciellt inte mot nationalsocialister!
Du är förresten roligast av alla i Radio Nordfront Pär! Mer Oi i Radio Nordfront och tack för senast förresten!
Hell Axel Eriksson!

Förtalet är gratis och vår bästa propaganda då nyfikenheten alltid väcks hos de sökande missnöjda som oftast vill veta mer.

Jonas De Geer, du behöver bilda dig en smula innan du uttalar dig tvärsäkert om sådant du uppenbarligen inte har kunskap om, speciellt gällande hur Ryssland har förändrat sig vad gäller dess förhållande till oligarker.

Jag rekommenderar Dig därför starkt att läsa några artiklar av en som verkligen kan ryska, och som skriver för Kevin MacDonalds utomordentliga TOO (du känner ju kmac, och det gör jag också).

The Great Russian Restoration VI: The Retreat of the Oligarchs, av Rolo Slavski 2022-03-22:

https://www.theoccidentalobserver.net/2022/03/23/the-great-russian-restoration-vi-the-retreat-of-the-oligarchs/

Läs helst även de andra 9 artiklarna av Rolo Slavski också – han har otrolig insikt i förhållanden både i Ryssland och Ukraina.