RN DIREKT#235: Vem kan vinna det tredje världskriget? SWISH: 0700749652

Läs hela artikeln på Nordfront: RN DIREKT#235: Vem kan vinna det tredje världskriget? SWISH: 0700749652

Radio Nordfront är tillbaka efter förra veckans uppehåll • Sänder live med start klockan 19.00.

Det går mot ännu ett riksdagsval…

Här följer ett tidlöst citat av författaren Adolf Hitler:

”Endast kunskap om judendomen ger nyckeln till förståelse av socialdemokratins inre och därför verkliga avsikter. För den, som känner detta folk, skingras slöjorna av felaktiga föreställningar om detta partis mål och avsikter, och ur de sociala frasernas dis och dimma höjer sig marxismens otäckt grinande ansikte. ” (Mein Kampf)

Massinvandring, nedbrytande mångkultur och allmänt eskalerande samhällsförfall pågår. Det kommer inget nytt och uppbyggligt ur sionismens djupa brunn av dunkla ambitioner som endast verkar nedbrytande på det vita folkets nationella kamp för överlevnad. För en ny politik för en ny tid. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

För att förstå och lära sig mer om den geopolitiska konflikten som utspelar sig i Ukraina så vill jag mycket varmt rekommendera att lyssna till en fantastisk konferens från 2022-03-02 med:

John Mearsheimer talar först i knappt 23m. Otroligt klargörande och kristallklart som alltid när legendaren Mearsheimer talar. Därefter talar Ray McGovern i 31 minuter.
Resten är ganska ingående Q&A som också är värda att lyssna till. Totalt 1h37m.

Dessutom en bra artikel på The Occidental Observer av Richard McCulloch,
Russia is Back, and so is History:
https://www.theoccidentalobserver.net/2022/04/09/russia-is-back-and-so-is-history/