RN DIREKT#215: Kvinnlig gäst, Einárs väntade öde och nazism SWISH: 0700749652

Läs hela artikeln på Nordfront: RN DIREKT#215: Kvinnlig gäst, Einárs väntade öde och nazism SWISH: 0700749652

Emma Karlsson diskuterar familj och politik med oss • Einár är mördad, men av vem och varför? • Nazism, och vem är “nazist”?

Radio Nordfront - Kvällen är räddad.
Folkgemenskap!

1 gillning

Det kan bli ett intressant avsnitt

Dom pratar även om Einar i senaste avsnittet av Motströms. Dom hade teorin att föräldrarna väntade sig att få en ny Petter. Men inte förstod att det nu var en ny tid. Det hade inte heller varit bra, då rap är skit rent allmänt men dock mindre dåligt. Man kan förvisso skylla på föräldrarna men dom har ju också växt upp i ett kulturmarxistiskt samhälle som vi alla har gjort. I slutändan blir det dom vanliga filurerna som får ta skulden.

1 gillning

Otroligt bra medverkan av Emma Karlsson om relationen mellan man och kvinna.

Lyssna på henne:

En klok kvinna.

1 gillning

Radio Nordfront tar i aktuellt program upp ordet Nazism, vilket är ett av efterkrigstidens mest använda skällsord av traditionell media. Här i dagens Norden är Nationalsocialism namnet på den ideologi eller världsåskådning som främst har till uppgift att se till det vita nordiska folket och närbesläktade nordeuropeiska folks överlevnad. Folkutbyte där vit majoritetsbefolkning ständigt minskar genom politiskt motiverad invandring av mörka främlingar är inte rätt väg att gå enligt nordisk nationalsocialism. Detta tankesätt är en självbevarelsedrift och kärlek till sitt eget folk.

De traditionella medierna har sedan 1975 i mångkulturens massinvandringsanda sagt att i princip all sorts invandringskritik är jämställt med det hemska ordet folkmord och nazism, vilket inte har något som helst med nationell socialism och kärlek till sitt eget folk att göra. Dagens moderna svenska och nordiska nationalsocialism har inget gemensamt med den militanta nationalsocialism som framställs i Hollywoods ofta dramatiska filmskildringar. För den som kanske vill veta mer om vad nationalsocialism i norden verkligen handlar om rekommenderas att lyssna på Nordisk Radio och programmet Ledarperspektiv. Här följer en länk till några korta klipp om ideologin: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Det finns så mycket att upptäcka om den i norden ofta förtalade nationalsocialismen. För den som inte känner till så mycket om landets nationella alternativ som handlar om självförsvar och inte om någon olaglig våldsbejakande verksamhet som media kanske har påstått. Nordisk nationalsocialism betyder faktiskt tvärt om, kärlek till sitt eget vita folk och respekt för att mångfald handlar om frihet från mångkulturellt sionistiskt politiskt tvång. Här en länk till Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!