Rittenhouses advokat vill förklara rättegången ogiltig

Läs hela artikeln på Nordfront: Rittenhouses advokat vill förklara rättegången ogiltig

Åklagare undanhöll högupplöst video på Rittenhouses skott mot pedofiljude • Försvaret kräver att hela rättegången ogiltigförklaras.

Det är mycket knepigheter i USA kopplat till rättegångar, att få en rättegång ogiltigförklarad som i fallet med Kyle Rittenhouse, som blev helt friad låter inte vidare smart. Det låter riskabelt, om det nu inte handlar om en strategi att bemöta en med säkerhet kommande rättegång som starkt hotar Rittenhouse genom att någon eventuell åtalspunkt riskerar ge honom flera år i fängelse för någon teknikalitet i något delmoment som åklagare inte tagit upp tidigare och försöker bygga något av.

Håller med dig att det låter riskabelt, men troligen är det så att man i USA inte kan åtalas två gånger för samma brott i en lägre instans och någon högre instans kommer inte att ta upp målet eftersom den judiske åklagaren Thomas Binger bränt alla sina kort genom att samtliga hans fem åtalspunkter underkändes av domstolen.

En sorts ny variant på “död mans hand” inom pokerspel. Han är en (((uppblåst “död” idiot))) för att tala svenskt klarspråk.

Den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket. Undrar om det här talesättet finns på yiddisch - skulle inte tro det.