Rinkebyafrikan skickades på uppfostringsläger i Somalia

Läs hela artikeln på Nordfront: Rinkebyafrikan skickades på uppfostringsläger i Somalia

Sattes i kedjor och pryglades i 1,5 år • Har nu lämnat sin kriminella livsstil bakom sig.

Det borde fungera att slå den lilla apan i Sverige med. Förr i tiden användes tumskruvar, niosvansade katter, och piskor. Plus huvudet av att taga muta i statens tjänst! Då hade det förhoppningsvis blivit folk av den där med.
Största felet. Han kom tillbaka hit! Han skulle vara kvar i zoomalia.

1 gillning

Får ju se hur länge det varar nu när han är i Sverige och kan göra som han vill och köra rasist kortet igen

Rinkebyapan borde givetvis stanna kvar i Zoomalia och föräldrarna flytta efter. Där kan de röka khat och slå varandra bäst de vill.

1 gillning

Skicka polutikerna på en liknande sionist- och korruptionsavvänjningstrip. Hade gjort dom ‘gott’. Och Riket

2 gillningar

Det här bekräftar hur man uppfostrar en apa.
Lite förstålse, lite tålamod.
Och mycket stryk.

Vem kunde ha trott att aga fungerar när inte svenska myndigheter får bestämma? Svenska myndigheter måste börja fatta att det är skillnader på olika kulturer som skapar motsättningar. Kulturer baserade på Islam är inte kompatibel med svensk/nordisk kultur och kristendom. En medeltida kultur fostrar sina unga efter medeltida normer. Dagens svenska kultur fostrar tyvärr sina unga efter en kulturmarxistisk skitideologi där ALLT är tillåtet, experimenterande uppmuntras av homolobbyn från låg ålder och befästs i skolorna med könsförvirring som resultat. Islams företrädare ryggar för detta, tar avstånd från allt svenskt - utom de ekonomiska bidragen förstås - de sluter sig i enklaver och låter sina unga göra kaos i städer och förorter - deras mål är att ta över ett dekadent land och islamisera det. Jag tror att de kan lyckas…