Rikedomsackumulation i Sverige under corona

Läs hela artikeln på Nordfront: Rikedomsackumulation i Sverige under corona

De tio rikaste har blivit 371 miljarder kronor rikare • Bennet nästan trefaldigade sin förmögenhet.

När man ser hur en liten utvald grupp arbetar och ständigt skor sig på folkets bekostnad är det mycket märkligt att inte alla för länge sedan har insett att det behövs en helt ny politik för en ny tid. Coronafenomenet, med maktens malande envetna vaccin-propaganda för att förmå folket och den enskilda människan att sluta tänka själv, och utsätta sig för risker med ett så kallat Covid-19 vaccin är uselt, men bara en del i en ekvation som inte passar sig överhuvudtaget.

För det kan väl inte vara meningen egentligen att ett fåtal styrande med inte sällan koppling till någon internationell intressegrupp ska tjäna pengar på nordiska svenska skattebetalare som de väl egentligen är satta att tjäna och styra på bästa sätt. För det är väl så det ska vara, inte ska väl någon politiker personligen få sko sig på det arbetande, vita skattebetalande svenska folket. De styrande i landet har för länge sedan tappat all kontakt med verkligheten.

De som har gått och röstat de senaste valen har säkert trott att politikerna gör så gott det kan, och att landet väl bara kanske har hamnat i en allmänt besvärlig sits som man sade förr. Men när man granskar politiker och deras kontakter stinker det ofta den mest unkna doft av korruption och det syns så uppenbart, att det är en främmande makt och bankirstruktur som är orsaken bakom allt som är helt fel i samhället idag.

Man behöver inte vara studerad inom statskunskap direkt, för att förstå att man som skattebetalare blir blåst av de sluga som bara värnar om sitt och de sina. När det blir val i höst så kommer många missnöjda väljare att skaka om i burken av lottsedlar, om man kan kalla de olika partierna så, för att vara lite fyndig. Det handlar alltså som vanligt om att den som röstar, då från en position väljer den motsatta som egentligen bara vill samma sak som den första, fast i mer eller mindre grad.

Minns farsan som var rätt nationellt sinnad redan när man själv var barn. Han kände till det här med Tyskland och den verkliga historien, som ingen skolunge får lära sig idag då man inte för de sluga får ta del av sanningen för då faller judens korthus samman. Kommer ihåg att farsan till slut brukade säga - det är ingen ide att gå och rösta för det finns ändå inget att välja på. Det provades väl att lägga röst på sådant som många än sätter sin hopp och tillit till, sådant som SD, vilket en gång var mer än bara en köpt fanbärare för sionismen.

De flesta nationellt sinnade vet hur frustrerande allt har varit. Mycket har hänt sedan Nordiska rikspartiet grundades. Bert-Ians populistparti Ny Demokrati och sedan alla små uppstickare till partier som har kommit och gått genom åren. Det är först nu som det finns ett riktigt alternativ till utförsäljningen av landet och den nordisk-svenska folksjälen skulle man kunna säga. Massinvandringen, onaturliga värderingar inom försvar och skolan och det för landet så oerhört skadliga globalistiska inflytandet över bankväsendet är bara några områden som måste få en helt annan inriktning för att landet ska kunna komma på fötter.

Kapitalister som berikar sig på konstlat skapad pandemihysteri, där politiker i princip står med skyffel och skottar in pengar på de slugas konto genom att i stort bara skänka bort våra skattepengar utan att någon säger ett smack är faktiskt helt sinnessjukt. Det vet vi nationella redan sedan många år och vi kommer att rösta på det parti som etablissemanget avskyr allra mest.

Detta inte som någon missnöjesyttring, utan av ren insikt om att det måste till en total politisk förändring som gynnar det vita folket och i det långa loppet allas vår framtid. Det är säkert en och annan som tänker rösta på Afs eller SD, men deras ledarskikt har inte bevisat sig ha helhetsbilden med att den vita nordiska folkgruppen inte enligt sionismens tanke är utbytbar. För den senaste information om det enda politiska alternativet idag, besök – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

1 gillning

Göran Oredsson bildade Nordiska rikspartiet (NRP) redan 1956 och ställde upp i val. Särskilt under valrörelsen 1973 fördes en relativt omfattande kampanj.

Tackar för påpekandet.

När man ändå talar om Göran Oredsson och Nordiska rikspartiet som drog ett stort lass i 53 år för att hålla frihetsfanan högt så får man inte heller glömma att nämna det som till och med EXPO en gång skrev om i en publikation, nämligen det faktum att redan år 1975 så fick Sverige sin första kvinnliga partiledare - Vera Oredsson.

Detta vill inte de slugas gäng officiellt erkänna längre vilket man kan se i det politiskt sionistvinklade verket Wikipedia, som envist hävdar siffran två på den punkten, fast alla vet att siffran ska vara ett, för att det ska vara rätt.

När man snackar om detta de slugas uppslagsverk som många tror har all fakta. Så kan man väl nämna att de även gärna snedvrider fakta lite hur som helst när det gäller Nordiska motståndsrörelsen. Men det vet alla välinformerade läsare. Men för nytillkomna kan det ju vara bra att veta.

den gruppen med dubbelt medborgarskap och som endast har lojalitet åt ett 'lands’håll, skall inte längre få äga något som helst inom mediaindustrin. Bl a där måste det börjas. Det är en subversiv faktor, kanske den mest subversiva, därför den påverkar/programmerar mängen av individer. Ovanpå det har vi att samma individer har ett oerhört inflytande på penningsituationen, kanske det avgörande inflytandet (nej förresten, inte kanske). Så den här gruppen med dubbelt medborgarskap och totallojaliet mot ett annat ‘land’, påverkar oss alla i Sverige och Sverige som land på ett direkt avgörande sätt, ur kvalitativt (köpkraft) och kvantitativt (mängden människor som riskerar bli soffpotatisar) hänseende